MENU
“… vemo, da z vso hvaležnostjo, ki jo dajeta vsem nam ob svojem delu, opravljata izjemno delo. Delo, ki osrečuje vsakič, ko družine “vajinih” novorojenčkov in malčkov pogledamo vajine fotografije. Delata nas srečne! Čisto tiho, s fotografijami opozarjata, kako hitro teče življenje skozi in mimo nas in vabita, naj se ustavimo, dobro pogledamo te naše male ljubezni in se preprosto čudimo ter zahvaljujemo za vse, kar nam je dano. Tudi ko imamo slab dan. Tudi in predvsem takrat, ko morda ljubezen ni tisto, kar prežema našo bit. Izjemna sta. Vajino poslanstvo in vajina hvaležnost je poseben blagoslov za vse, ki smo se kdaj srečali z vama. Hvala ker sta!”
~ družina T.
Vesela sva, da vaju je pot zanesla na najino spletno stran in počaščena bova, če se bosta odločila, da bi prav midva ustvarjala spomine za vajino novo družinico.
Kaj je najino poslanstvo?
Da bi po našem sodelovanju tudi vidva začutila, kar je začutila družinica, ki nama je poslala zgornje sporočilo.

FOTOGRAFIRANJE NOVOROJENČKA v udobju vašega doma

PAKET VKLJUČUJE:
• 2 - 3 ure fotografiranja novorojenčka in družinice v prvih 14-ih dneh po rojstvu v udobju vašega doma • all-inclusive izkušnjo (previjanje, uspavanje, hranjenje (v primeru stekleničke) vajinega malega zakladka in počivanje za vaju) • uporabo rekvizitov in oblačilc za novorojenčka iz najine garderobe • izbor ter profesionalno in hitro (običajno v 48-ih urah) obdelavo fotografij • zagotovljenih 15 digitalnih fotografij v polni ločljivosti* • možnost ohranitve spominov na tiskanih produktih (platno, knjiga...)

* možnost dokupa dodatnih digitalnih fotografij v kolikor jih ustvarimo več

OPCIJA: paketna ponudba fotografiranja nosečnice (v naravi v okolici Tržiča) in novorojenčka

ZAPRI