MENU

ekipa žena & mož, mama & oče

Popolnoma se ujemava in dopolnjujeva. Pika je perfekcionistka, ki živi za detajle, med tem ko Jureta zanima celotna slika. Ta kombinacija nama daje življenjsko moč, najino delo pa je z njo unikatno. S srcem sva predana svojemu delu in ta strast sije tudi skozi najine fotografije. Življenje je polno majhnih trenutkov popolnosti, najin cilj je ujeti jih čim več in ustvariti iz njih mojstrovino.

Verjameva, da ima »pravi« portret takšno moč, da vam zastane dih, vas nasmeji, ali pa vas gane do solz. Najin cilj je povedati zgodbo skozi fotografijo, med tem ko stremiva k vsem detajlom tistega obdobja. Najbolj srečna pa sva, ko najino umetnijo deliva z osebo, ki jo bo lahko ohranila za vse življenje.

Nenehno se izpopolnjujeva in izobražujeva, predvsem na področju varnega rokovanja z novorojenčki ter osvajanja novih tehnik za ustvarjanje najlepših in večnih spominov. Najine najpomembnejše “mentorice” so večkrat nagrajena fotografinja novorojenčkov Kelly Brown, američanka Kristen Mackey s katero sva v Londonu nadgrajevala poziranje novorojenčkov, ter fotografinja, ki je fotografski posel dvignila na višji nivo in naju uči portretne fotografije, Sue Bryce.


Vsak dan sva hvaležna, da naju je našla in še bolj povezala fotografija. Vedno sva stremela k temu, da bi nekaj ustvarjala skupaj, da bi tudi najina otroka lahko odraščala z mislijo, da lahko v življenju počneš stvari, ki te resnično veselijo.

Save

ZAPRI