MENU

Sporočilca iz ♥️

fotografiranje novorojenčka newborn photography ujeti trenutek jure pika

“Jure in Pika hvala vama za te čudovite trenutke, ki sva jih doživela v vajinem studiu z najino malo štručko. Vsa ta energija ki jo izžarevata med fotografiranjem ter krasen čut za to delo se odraža tudi na fotografijah, ki so izjemne. Prav zato sva se zelo težko odločila katero fotografijo dati na platno, ker so vse izjemne. Platno sva obesila v otroško sobo, na prostor ki je bil rezerviran za to platno že pred rojstvom. Vsakič ko pogledam tja občutim vso toplino in ljubezen ki jo čutim do mojega malega princa… tako pristna je fotografija. Knjiga pa nama vedno  znova pusti odprta usta ker je izdelek tako čudovit, ličen. Že sama embalaža je tako lepa da knjigo z veseljem vzameva v roke, vsebina pa tako ali tako zmaga. Z vsakimi obiski knjigico ponovno prelistava in tako je kot bi jo listala prvič- Pefekcija. Hvala da sta ustvarila tako lepe spomine, ki nama lepšajo vsakdan in hvala da so tiskani spomini tako kakovostni, da jih bo lahko mali princ čez 30 let kazal svojim otrokom in bo ponosen na to! Hvala vama da sta!” ~ družinica J.

“Fotoknjiga naju je najprej prepričala že pri najini poroki, tako da je bilo vprašanje, ali jo bova naredila tudi pri otroku, odveč. To sva enostavno vedela, saj nič ni lepšega, ko prelistaš fotoknjigo in vidiš, kako je v tem kratkem času tvoj mali otročiček zrastel :) Kako gre vse hitro in kako so otroci res najlepši del naših življenj.
 Po eni strani komaj čakam naslednjo nosečnost, da lahko spet naredimo eno prečudovito knjigo :) ” ~ družinica M.

fotografiranje novorojenčka

fotografiranje novorojenčka v prvih dneh mladosti unikatna oblačilca ujeti trenutek jure in pika

“Vedno znova se spomnimo na vaju…na fotografiranje pri nas. Želim si, da bi bila “na trgu” že prej, pri rojstvu najine prve pupe. Platno z vajino mojstrovino visi v dnevni sobi… še vedno, pa čeprav je minilo “že” skoraj 16 mesecev, vsak dan občudujem sliko, se vanjo zazrem ko katerega izmed otrok ni doma in ga pogrešam. Čudovita je. Vajino delo…predanost, nežnost, uigranost, ljubezen…vse to, skupaj z našimi nedolžnimi malčki, ustvarja nekaj brezčasnega. Hvala, da sta!” ~ družinica Š.

“Tiskan medij je neprecenljiv spomin na naše prve trenutke skupaj. Eno platno imamo v dnevni, drugega v otroški sobi. Otroci si ga dnevno ogledujejo, ugotavljajo kako so bili majhni, se spomnijo vaju. Mogoče se bo smešno slišalo, ampak, ko so otroci najbolj nemogoči, ko vpijejo, skačejo vse povprek, pogledam platno kako so mirni, spokojni, kakšni “angelčki” so v resnici in da bo “divji” trenutek vsak čas minil. Vsak, ki pride na obisk, v prvih minutah reče: VAU … pa velikokrat sploh ne vem zakaj. Potem pa vidim, da občudujejo platno … Ja, je nekaj kar nima vrednosti, je neprecenljivo. Nekaj, kar bomo imeli ves čas. Tudi ostale fotografije imamo razvite in otroci jih vsak dan na novo občudujejo. Vsak ima svojo najljubšo. In neverjetno je to, da jo gredo v “žalostnih” trenutkih iskat in jo stiskajo k sebi … Sin ima fotografijo celotne družine, hčerka fotografijo naju z možem, tamičkena je pa itak še premajhna in premetava vse po vrsti :) … in takrat jih potolaži, neverjetno kakšno moč imajo. Uglavnem, je nekaj kar družino naredi posebno, čarobno, saj so prav takšne vajine fotografije. Na vseh naših fotografijah se vidi naša medsebojna ljubezen, naša močna povezanost, pozitivna energija. In ja: v težkih trenutkih, ko se mogoče srečamo z boleznijo, odsotnostjo nekoga, je to neverjetna tolažba – vsaj zame in v tem letu sem videla, ko je bil mož v bolnici, da tudi zanje … In vem, da se bomo redno vračali, da ovekovečimo te trenutke, saj so resnično neprecenljivi … Zato: še enkrat HVALA :)” ~ družinica Č.

fotografiranje novorojenčkov

“Vedno sem si želela vaju in vedno bi vaju spet izbrala. Zame sta N.1 dojenčkasta fotografa v Sloveniji. Za piko na i pa še vajina res lepa, sproščena, tista prava energija. Delujeta perfect match, zasebno in poslovno. Fotografije tega obodobja, so čisto preveč posebne, da bi ostale na računalniku. Midva sva naročila velik album, ki se nama je sicer zdel zelo drag (se vidi da še nisva poročena), ampak ko sem ga dobila v roke… Mi ni bilo žal enega evra. In ja, še zdaj ga velikokrat pogledam. In hvala za najlepše nosečniške fotke, kar bi si jih punca lahko želela. Uresničila sta moje želje! Spomin za vedno! In mala lepa pikica, stara devet dni. Neprecenljivo. 
Kot sem začela še zaključim, vedno bi vaju spet izbrala!” ~ družinica B&R

“Dve platni krasita našo dnevno sobo. Dve točki, kjer se pogled ustavi večkrat na dan in me/naju/nas spomni na tiste začetne, nežne trenutke, ko smo šele zadihali skupaj z novim članom. To je vrednost “tiskanega produkta”, ki ga imaš pred seboj – dodeliš mu svoje (pomembno) mesto, kjer te skozi čaka, da te opomni na srečo tistega trenutka in vseh naslednjih. (Od kar imamo platni, se zavedam, da samo digitalne fotografije ostanejo prevečkrat pozabljene v računalniških mapah…) Bilo je lepo že 14 mesecev nazaj…:)” ~ družinica J.

fotografiranje novorojenčka v prvih dneh mladosti unikatna oblačilca ujeti trenutek jure in pika

“Iskreno priznam, da si naše spalnice brez platen našega najmlajšega člana ne znam predstavljati. Čeprav je zaradi stroškov platen in fotografij v polni ločljivosti mogoče odločitev težka, a denar se pozabi, najlepši spomini pa ostanejo za večno. Hvala vama, da sta za nas ujela nepozaben trenutek, ko se je v naše življenje prikradel nov član.” ~ družinica F.


“Če strneva misli, kaj nama pomeni naša fotografija na platnu – veliko. Deluje kot energetski vir, vsakič ko jo pogledava, hkrati pa vedno znova spomni na tiste intimne trenutke v prvem tednu življenja najine sedaj že malčice. Če bi bila spravljena nekje na PC-ju bi bila bolj kot ne, samo se ena izmed slik, tako pa je tista, ki navdihuje. Verjamem, da bo Ajdi tudi eden pomembnejših spominov ko bo zrastla.” ~ družinica Ž.

fotografiranje novorojenčkov

fotografiranje novorojenčkov newborn photography ujeti trenutek jure pika

“Vsekakor so vajine slike super, ravno danes smo jih spet občudovali, kakšen občutek imata res za fotografijo. Vsekakor more vsaj 1 fotografija na produkt, ki je kasneje za spomin. Platno, z najinima sončkoma, ki visi nad najino posteljo je vsekakor najlepši spomin, ki ga bomo imeli za vedno. Tudi ko bom stara in dementna se bom spomnila na vaju ob pogledu na platno, res sem vesela, da sta za nas ustvarjala spomine.” ~ družinica S.


“Tudi midva sva nadvse hvaležna, da so se naše poti srečale in da smo se spoznali. Že prvo mini fotografiranje je na nas napravilo lep vtis, drugič pa smo sploh zlahka prepustili naš najnovejši fotomodel vajinim izkušenim rokam. Spomniva se, da je bilo fotografiranje kot obisk dveh dobrih prijateljev, ki bosta preživela nekaj časa z najinim otročkom, da si bova lahko majčkeno oddahnila. Zdaj, ko imava v malih sobicah dve čudoviti platni s prvega slikanja, dojenčka pa sta zrasla v aktivna in radovedna malčka, toliko bolj ceniva odločitev, da sva za vedno ovekovečila te prve, najbolj nežne trenutke. In lepo je, da lahko o teh trenutkih pripovedujeva otročkom – ob tako lepih slikovnih “opominkih” je to res pravo veselje. Hvala vama – za vajin trud, energijo, ki jo vlagata v svoje delo in ki je vidna na prav vsaki vajini fotografiji. Vajine fotografije še kako sodijo na tiskane produkte in niti evra nama ni žal za to, kar lahko občudujeva midva, mi in vsi, ki vstopijo v najin dom. Hvala vama iz <3” ~ družinica N.


fotografiranje novorojenčka v prvih dneh mladosti unikatna oblačilca ujeti trenutek jure in pika

fotografiranje novorojenčkov

“Noroooo dobr, težko je opisat, vajino delo in končni izdelki so za vedno, ne moreš jih nehat gledat in znova se zaljubiš v svoje otroke. Bojim se, da bom hotela se kakšnega met sam zaradi vaju in vajinega dela  Se strinjam z vama da imata najboljšo službo na svetu! Zaljubljena sem v našo knjigico in platna, ko zjutraj vstanem že komaj čakam da se vrnem nazaj v najino najlepšo spalnico ♥” ~ družinica S.R.


“A da se bom fotkala. Ma ne dej brez veze. Ma me bo že dragi 2x sliku pa je. Kaj čm to zapravlat. Že tko je kriza z denarjem. Pa stanovanje delava. Urejava. Opremljava. Mah kaj mi bodo te slike. Pa zihr je to še ful drago ….
Pišuka kok so to lepe slike novorojenčkov (pintrest). Pišuka kok kjut no. Kako to postavjo dojenčka (facebook). Omg lej tedva pa poznam k slikata novorojenčke pa poroke. Na poroki smo se spoznal. … po parih letih…: omg kere fotke. Ko bom enkrat noseča pa mela dojenčka bo jure sliku zihr!
 
In tako se je stkalo tudi prijateljstvo in dobila sta naziv LEJ TO STA MOJA FOTOGRAFA :) in ja imam že dve čudoviti deklici in za seboj dve nosečnosti. Vse je shranjeno in zabeleženo na čudovitih ujetih trenutkih, ki sta mi jih pomagala zabeležiti. Ni mi žal za noben cent, ki sem ga skrbno izmikala iz denarnice v času nosečnosti in filala pujsa :) ter s tem omogočila mojima deklicama spomin za celo življenje. Spomin, ki jima bo v ponos. Spomin katerega bosta zagotovo s ponosom pokazali tudi svojim otrokom. Da ne pozabim omenit kako ponosni smo, ko ob vsakem obisku prijateljev, ko le ti vstopijo v naše stanovanje, vedno znova in znova obnemijo in rečejo waw kera fotka (na steni dnevne sobe je fotografija najinih lepotic na platnu). Ko se usedejo na sedežno pa foto album kar kliče s poličke vzemi me in me preglej :). Ko vidiš tisto začudenje ljudi in iskrice v očeh ob našem spominu, smo še bolj ponosni, da smo se odločili za vaju. Še enkrat, Hvala vama za vso toplino, ki sta jo nudila med slikanjem. Hvala za vso sproščenost. Smeh. Varnost. Profesionalnost…. in še in še. :) ostanita sončka še naprej in ujemita še ogromno čudovitih trenutkov.” ~ družinica P.


fotografiranje novorojenčkov jure pika ujeti trenutek

“Žal je tako, da je vajin album še vedno edini spomin na prve dni, ker nešteto (beri preveč) posnetih slik potrpežljivo čaka na računalniku/fotoaparatu/telefonu da se jih končno razvije in zloži v album. In verjamem da ni tako samo pri nas! Zato vztrajajta, da se poleg fotografiranja vedno vzame še tiskan izdelek, kajti smisel je ravno v tem, da slike dejansko tudi (po)gledaš.
Rada gledam kakovostne slike v krasnem albumu, lesena škatla je pa dodala piko na i na celotni produkt. Pri nas je to sedaj škatla spominov, kamor so romale prve copatke in podobne drobnarije. Celotna izkušnja bila krasna – definitivno priporočam vsakemu.
Škoda je le, da slikata samo novorojenčke :) No ja, upam da se vseeno vsaj še enkrat srečamo.” ~ družinica K.


“Že nekaj časa se spravljamo za računalnik, z namenom napisati zahvalo za vajino delo. Z izdelkom smo izjemno zadovoljni.  Hvala vama za ustvarjanje prelepih, večnih spominov na čas, ko je najin zakladek šele začel spoznavati ta svet. Že sedaj, ko ni minilo veliko časa, si  z navdušenjem pogledamo slike in z začudenjem ugotavljamo kam čas beži…
Skratka, vidi se da delo opravljata s srcem in obenem zelo profesionalno. Želimo vama še veliko uspehov na vajini poti.” ~ družinica Š.D.


fotografiranje novorojenčkov

“Naš mini dojenček Tian, je sedaj že 16mesečni fantek.
V spalnici imamo veliko platno na katerem smo vsi štirje. Vsak dan oz zjutraj, ko vstanem, pogledam na steno in se spomnim kako lepo, nežno, perfektno je bilo tisti dan, ko sta prišla. Vsak moment se mi je vtisnil v spomin, moj mali novorojenček, ki je bolj težko zaspal in se ni pustil preveč premikati, a še vseeno vama je uspelo narediti najlepše, najbolj perfektne fotografije. Platno na steni je bila najboljša izbira, ki v meni vsak dan prebudi najlepše občutke.  Sedaj, ko je Tian že večji tudi on pokaže na sliko in se nasmeji, še malo pa bo znal povedati kdo vse je gor  Hvala vama za prečudovite spomine.” ~ družinica J.


“Izjemno sva vesela, da sva se odločila za fotografiranje pri vaju, tako čudovite fotografije in sploh ne moreva verjeti, da je Oskar star že 1 leto! Kot da bi ga ravno včeraj prinesla iz porodnišnice. Občutki so pa takšni, da bi se že zaradi fotografij splačalo imeti še kakšnega ;) Skratka, midva sva s platnom osrečila Oskarjevo prababico, ki ga ponosno razkazuje v dnevni sobi. Super je!” ~ družinica V.


ZAPRI