MENU

Vaši spomini ohranjeni za večno!

Ustvarjati fotografije novorojenčkov s Piko in Juretom je edinstvena in zelo osebna izkušnja. Kot starša se zavedata, kako zelo pomembno je ohraniti dragocene spomine. Prizadevata si, da bi na fotografiranjih ustvarila sproščeno vzdušje, med tem ko posnameta raznolike portrete male dišeče štručke in družinice, ter resnično ujameta vsa vaša čustva v tem obdobju, vi pa jih ohranite kot čudovito umetnost.

“Naša želja je preprosta: za vas ustvariti prelepe in brezčasne fotografije, ki jih boste ohranili za večno.”

Popolna izkušnja fotografiranja novorojenčka s Piko in Juretom vključuje 2-4 ure fotografiranja novorojenčka v naši hiški (fotografiranje v udobju vašega doma se doplača v skladu s cenikom), uporabo rekvizitov in oblačilc za male štručke, ter 20 izbranih in obdelanih digitalnih fotografij.

Ob rezervaciji fotografiranja novorojenčka je možno doplačati tudi za fotografiranje v času nosečnosti in tako lahko tudi nosečniške fotografije postanejo del končnega izbranega produkta.

Ekipa Ujeti trenutek verjame v otipljivost umetnosti. Da je prava vrednost trenutkov preživetih z nami portret, ki bo visel v vašem domu in vas vsak dan spomnil na to, kaj je v življenju res pomembno. Ali pa družinska dediščina ujeta v knjigo, ki jo boste ljubeče listali, medtem ko bo vaš otrok odraščal, se spreminjal in ki bo nekega dne morda stala na drugi knjižni polici in se bodo druge roke dotikale strani, ki so vam tako dragocene… in bodo vedeli, da so bili ljubljeni od prvega dne.

V otipljivost fotografij in spominov verjamejo tudi naše stranke in nekaj njihovih zapisov si lahko preberete TUKAJ.

Pošljite nam povpraševanje in v celoti vam bomo predstavili našo ponudbo ter produkte, na katerih bi lahko ohranili ustvarjene spomine za večno.

20160907-dsc_2887-editfotografiranje novorojenčkov ujeti trenutek jure pika newbornfotografiranje novorojenčkov


platno
folio
foto knjiga

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

ZAPRI