MENU

Vajina največja ljubezen

Obstaja takšne vrste ljubezen, ki je popolna neznanka tistim, ki je še niso držali v svojem naročju. Sladkobnost vonja. Mehkoba dotika. Nedolžnost komaj rojenega otroka z vso širino in globino najčistejšega čustva - ljubeznijo, ki jo starš čuti in daje svojemu novorojenemu otroku. Ujeti novorojenčka v njegovem najnežnejšem obdobju je praznovanje novega začetka življenja. Zanj in za njegova starša. To je čas, ko se začne pisati novo poglavje in se razširi zgodba, ki ji pravimo Življenje.

V zadnjih desetih letih sva fotografirala že preko 1.500 novorojenčkov in v čast si štejeva tolikšno zaupanje novopečenih staršev. V tem času sva pridobila ogromno izkušenj v rokovanju z novorojenčkom, ter spoznala različne tehnike pomirjanja. Izkušnji med samim fotografiranjem novorojenčka lahko rečeva kar “All Inclusive”, želiva si vaju razvajati, želiva si, da bi si odpočila… prav dobro se še spominjava neprespanih noči, utrujenosti in zmedenosti, ko sva sama prvič postala starša.

FAQ

KAKŠNA JE NAJPRIMERNEJŠA STAROST NOVOROJENČKA ZA FOTOGRAFIRANJE?

Fotografiranje vajinega novorojenčka bova planirala med 7 in 14 dnevom po rojstvu. Ker na mesec sprejmeva le določeno število fotografiranj si s pravočasno rezervacijo lahko zagotovita naju za vaša ustvarjalca spominov, a vseeno priporočava, da počakata vsaj do pregleda pri ginekologu v 20. tednu nosečnosti. Po vplačilu rezervacije bova PDP zabeležila v najin koledar. Ko se vajin zakladek rodi, nama bosta poslala SMS sporočilo in takrat se bomo dogovorili za dan ustvarjanja spominov. Fotografiranje novorojenčkov poteka od ponedeljka do petka v udobju vašega doma in se začne ob 10:00.

ALI SE LAHKO DOGOVORIMO ZA FOTOGRAFIRANJE MED VIKENDOM?

Fotografiranja načeloma potekajo od ponedeljka do petka. V kolikor za vaju res ne gre drugače, lahko narediva izjemo, a naju o tem obvestita veliko prej, da temu primerno splaniramo naše družinske vikende. Za vikend termine/praznike se doplača 100 €.

ALI PRIDETA FOTOGRAFIRAT TUDI NA DOM?

Od oktobra 2021 je to tudi edina možnost. Fotografiranje v udobju vašega doma. S seboj bova pripeljala vse potrebno za ustvarjanje čudovitih portretov malega zakladka in družinice. Vidva pa le poskrbita, da bova lahko parkirala čim bližje vašega doma, saj sva vsako leto starejša, opreme pa ni malo ;)

KAKO DOLGO TRAJA FOTOGRAFIRANJE NOVOROJENČKA?

Dolžina fotografiranja je odvisna od več dejavnikov, saj je vsaka izkušnja nekoliko drugačna. Nekateri novorojenčki prespijo celotno izkušnjo in zaključimo v eni uri, spet drugi pa potrebujejo več hranjenja in crkljanja. Nikamor se nama ne bo mudilo, najina želja je ustvariti portrete in izkušnjo, ki se je bosta rada spominjala tudi čez 30 let.

KOLIKO STANE FOTOGRAFIRANJE

Dan ustvarjanja spominov bo nepozaben! Cena fotografiranja novorojenčka se začne pri 290 € in vključuje fotografiranje v udobju vašega doma ter vse, kar potrebujemo za ustvarjanje čudovitih portretov – rekvizite, oblačilca, dekice, naglavne trakove in kapice, vse je pripravljeno za vajino malo dišečo štručko. Prosiva, pišita nama za celotno ponudbo fotografiranja.

ŽELIVA SI TUDI FOTOGRAFIRANJA V NOSEČNOSTI? IMATA NA VOLJO KAKŠEN PAKET, KI BI VKLJUČEVAL NOSEČNIŠKO FOTOGRAFIRANJE IN FOTOGRAFIRANJE NOVOROJENČKA?

Seveda, obdobje v pričakovanju vajinega zakladka je neponovljivo, žensko telo v nosečnosti pa čudovito! Vsak bodoča mamica si zasluži spomin na to posebno obdobje pričakovanja novega življenja, predvsem pa je to spomin in dediščina za vajinega otroka. Ohranjen spomin je vreden veliko več kot si misliš sedaj. Nosečniško fotografiranje običajno izvedeva med 32. in 35. tednom nosečnosti, termini za fotografiranja pa so običajno na voljo od ponedeljka do petka ob 14:00 po predhodnem dogovoru.

FOTOGRAFIRATA SAMO NOVOROJENČKA ALI VKLJUČITA TUDI CELO DRUŽINO?

Seveda vključiva! Še več, spodbujava starše in sorojence da so na fotografijah. Starši se ponavadi raje skrivamo za fotoaparati, ampak čez leta vaju bo otrok vprašal kje pa sta vidva! Po opravljeni rezervaciji se bomo pogovorili tudi o tem, kako se pripraviti na samo fotografiranje (oblačila, makeup, kaj prinesti s sabo…).

V KAKŠNI OBLIKI PREJMEMO FOTOGRAFIJE?

Izbrane in obdelane fotografije bosta v roku 10-14 dni po fotografiranju prejela preko spletne galerije zaščitene z geslom iz katere si jih bosta lahko v polni ločljivosti prenesla na svoje naprave. Pika in Jure ponujava tudi vrhunske produkte (knjige, platna…), na katerih lahko opcijsko ustvarjene spomine ohranita za večno.

KAKO REZERVIRAVA TERMIN PRI VAMA?

Če že poznata predviden datum poroda, nama lahko preko kontaktnega obrazca napišeta svoje želje, midva pa vama, v kolikor sva v tistem obdobju še prosta, pošljeva povezavo do rezervacijskega obrazca. Vesela bova vajinega povpraševanja!

PONUDBA

NOSEČNICA

nosečniško fotografiranje v naravi ali v udobju vašega doma / 20 digitalnih fotografij nosečnice in partnerja/družine / možnost uporabe nosečniških oblačil iz najine kolekcije

230 €

NOVOROJENČEK

fotografiranje novorojenčka in družinice v udobju vašega doma / 15 digitalnih fotografij / uporaba rekvizitov in oblačilc za novorojenčka / profesionalna obdelava fotografij / online galerija

290 €

PAKET: NOSEČNICA + NOVOROJENČEK

nosečniško fotografiranje v okolici Škofljice (od julija 2022 v okolici Tržiča) / 15 digitalnih fotografij nosečnice in partnerja/družine / možnost uporabe nosečniških oblačil iz najine kolekcije

fotografiranje novorojenčka in družinice v udobju vašega doma / 15 digitalnih fotografij / uporaba rekvizitov in oblačilc za novorojenčka / profesionalna obdelava fotografij / online galerija

DARILO: mobilna aplikacija z vsemi fotografijami

350 € (PRIHRANEK: 170 €)

KAKO OHRANITI USTVARJENE SPOMINE

ZA VSE GENERACIJE

Pika & Jure verjameva v otipljivost umetnosti. Da je prava vrednost trenutkov preživetih z nama portret, ki bo visel v vašem domu in vas vsak dan spomnil na to, kaj je v življenju res pomembno. Ali pa družinska dediščina ujeta v knjigo, ki jo boste ljubeče listali, medtem ko bo vaš otrok odraščal, se spreminjal in ki bo nekega dne morda stala na drugi knjižni polici in se bodo druge roke dotikale strani, ki so vam tako dragocene… in bodo vedeli, da so bili ljubljeni od prvega dne.

ZAPRI