MENU

#trenuteksreče

Kdor naju že pozna ve, da sva Jure & Pika znana tudi pod imenom Ujeti trenutek in sva specializirana za fotografiranje novorojenčkov. Enostavno zaljubljena sva v najino delo in v življenje.

Z današnjo objavo vam bova razkrila še en razlog (najpomembnejši), zakaj sva ustvarila Joy. Več kot šest let je tega, ko sva od strokovnjaka za neplodnost prejela novico, da bova v 100-ih letih morda imela enega otroka. In kako zelo se je strokovnjak zmotil. Imava dva svoja sončka in še cca. 350 drugih, ki sva jih imela čast spoznati v zadnjih petih letih, kot fotografa novorojenčkov. O neplodnosti se res malo govori in najina želja je bila, da svojo zgodbo deliva z drugimi. In ko sva napravila ta korak, je najina želja zrasla, v najinih mislih sva ustvarila stičišče inspirativnih zgodb, ki bi pomagale vsem parom, ki potrebujejo tolažbo, oporo, saj še niso dočakali svojega trenutka sreče. In decembra 2016 so najine misli našle svoje mesto na spletni strani www.ujeti-trenutek.com.

Najina in Joyina misija je, da bi projekt #trenuteksreče dosegel čim večje število ljudi; takšnih, ki potrebujejo inspirativne zgodbe v njihovih življenjih ali tiste, ki inspirativno zgodbo nosijo v sebi in bi jo bili pripravljeni deliti z drugimi. S fotografiranjem novorojenčkov lahko doseževa le določeno število ljudi na leto, z Joy pa bo ta številka lahko velikooooo večja.

V zahvalo za vsako napisano zgodbo (lahko je tudi anonimna) podariva lesek (leseno ploščico 10×15) z vašo fotografijo in tako bo spomin na #trenuteksreče ohranjen za večno. Da najin projekt lahko živi in predvsem, da vam ohranjen spomin v obliki lesene ploščice sploh lahko privoščiva, sva ustvarila poseben račun, na katerega bova od vsake Joy Photo Booth izkušnje nakazala 5% vrednosti izdanega računa. Torej, z najemom najine Joy boste tudi vi pripomogli k izpolnjevanju najinega poslanstva, za kar se vam najlepše zahvaljujeva.

ZAPRI