MENU

Po skoraj 100.000 prevoženih kilometrih in 4. letih fotografiranja novorojenčkov na vašem domu, je tudi za naju prišla nova prelomnica. Odprla sva svoj studio, ki bi mu veliko raje rekla kako drugače, a ne najdeva prave besede. V večini primerov sva spomine ustvarjala v dnevnih sobah najinih strank, zdaj pa vas vabiva v najino. To ni le dnevna soba, kjer bodo starši lahko počivali med tem ko bova midva ustvarjala fotografije njihovih malih zakladkov, to je tudi soba, ki vase srka prelepo naravno svetlobo, s katero tako rada delava. Nisva znana po uporabi studijskih luči (v 4 letih sva jo verjetno uporabila le 5x), saj meniva, da se najine fotografije novorojenčkov bolj “začutijo”, če na njih posveti naravna svetloba, hkrati pa verjameva, da je tudi sama izkušnja za starše veliko bolj prijetna, kot če bi na vsakih nekaj sekund občutili moč umetne luči. Za v novi studio sva sicer kupila ogrmnooooo marelo in konstantno luč, a sva jo kar nazaj v škatlo zapakirala in bo morda v uporabi kdaj in kje drugje.

Kako sva sploh prišla do studia v Trzinu?

17. januarja 2016 sva na najin email od Saške Hribar Kuhar, ustanoviteljice ter lastnice največjega vadbenega centra za dojenčke in mamice FIT MALČEK, prejela željo po poslovnem sodelovanju.
“Pišem vama, ker vajino delo(fotografiranje) spremljam že kar nekaj časa in vidim, da svoje delo opravljata srčno in z vso predanostjo. Hkrati pa mi o vajinem delu in predvsem o odličnih fotografijah govorijo in kažejo mamice, ki pri nas obiskujejo vadbo za dojenčke.
Ker združujemo lepo število mamic z dojenčki, sem prišla na idejo o medsebojnem sodelovanju na način, da bi lahko vaše slike izpostavili po naših dvoranah, seveda opremljene z vašim logotipom oz. podpisom, kar bi zagotovo bila lepa predstavitev oz. reklama za vajino delo, hkrati pa bi tudi naš vadbeni center bil bogatejši za nekaj prečudovitih slik…”
Seveda smo se dogovorili za srečanje v živo. Že vstop skozi vhodna vrata v center Fit Malček naju je popeljal v svet sprostitve, pozitivne energije, svež vonj pa se je razlegal po prostoru in naju omamno vabil naprej. Saška in njen življenski sopotnik Sebastjan sta nama prijazno razkazala prostore in potem… tam, sredi hodnika so vrata vodila v svetel, popolnoma prazen prostor. Ustavimo se in vprašava, kaj imajo tukaj. “Nič, trenutno še iščemo najemnika.”. Treščilo je kot strela z jasnega, s Piko sva se spogledala in v trenutku nama je bilo jasno, da imava oba popolnoma enake misli. Sicer sva potrebovala dober mesec, da sva odločitev sprejela in sedaj, ko je prazen prostor dobil najino dušo in srce, ko temu prostoru lahko rečeva najin drugi domek (mogoče tudi zato, ker sva tja pripeljala kar našo sedežno garnituro), te odločitve čisto nič ne obžalujeva.

Dolga štiri leta ste naju stranke gostile v svojih domovih, ste naju stregli in skrbeli, da sva se počutila domače v vaši družbi, z nekaterimi smo postali tudi pravi družinski prijatelji… Zdaj se bova za vas potrudila midva ♥ Iz ljubezni do najinega dela in željo po osrečitvi mladih družinic upava, da bomo skupaj pisali najino novo poslovno pot.

ujeti trenutek jure pika fotografiranje novorojenčkov studio trzin-01

ujeti trenutek jure pika fotografiranje novorojenčkov studio trzin-02

ujeti trenutek jure pika fotografiranje novorojenčkov studio trzin-03

ujeti trenutek jure pika fotografiranje novorojenčkov studio trzin-04

ujeti trenutek jure pika fotografiranje novorojenčkov studio trzin-05

ujeti trenutek jure pika fotografiranje novorojenčkov studio trzin-06

ujeti trenutek jure pika fotografiranje novorojenčkov studio trzin-07

ujeti trenutek jure pika fotografiranje novorojenčkov studio trzin-08

ujeti trenutek jure pika fotografiranje novorojenčkov studio trzin-09

ujeti trenutek jure pika fotografiranje novorojenčkov studio trzin-10

ujeti trenutek jure pika fotografiranje novorojenčkov studio trzin-11

ujeti trenutek jure pika fotografiranje novorojenčkov studio trzin-12

ujeti trenutek jure pika fotografiranje novorojenčkov studio trzin-13

ujeti trenutek jure pika fotografiranje novorojenčkov studio trzin-14

ujeti trenutek jure pika fotografiranje novorojenčkov studio trzin-15

ujeti trenutek jure pika fotografiranje novorojenčkov studio trzin-16

ujeti trenutek jure pika fotografiranje novorojenčkov studio trzin-17

ujeti trenutek jure pika fotografiranje novorojenčkov studio trzin-18

ujeti trenutek jure pika fotografiranje novorojenčkov studio trzin-19

ujeti trenutek jure pika fotografiranje novorojenčkov studio trzin-20

ujeti trenutek jure pika fotografiranje novorojenčkov studio trzin-21

ujeti trenutek jure pika fotografiranje novorojenčkov studio trzin-22

ujeti trenutek jure pika fotografiranje novorojenčkov studio trzin-23

ujeti trenutek jure pika fotografiranje novorojenčkov studio trzin-24

ujeti trenutek jure pika fotografiranje novorojenčkov studio trzin-25

ujeti trenutek jure pika fotografiranje novorojenčkov studio trzin-26

ujeti trenutek jure pika fotografiranje novorojenčkov studio trzin-27

Zahvaljujeva se Hiški drobnarij za nalepko, ki vas povabi v najin studio, Vintage Pain Slovenija za hudo barvo, ki je v Piki prebudila ustvarjalno žilico, Fit Malčku za sodelovanje in prelepe besede, Ani Ravnak Majcen za prelepo leseno ploščico s fotografijo, najinima otrokoma, ker sta dovolila, da odpeljeva kavč v studio, Pikinim staršem za zelenje in svežino, Juretovim staršem za denarno posojilo, prijatelju in TOP mizarju za hitro in kot vedno vrhunsko opravljeno delo…

ZAPRI