MENU

Sedalčki (7 – 9 mesecev)


Obdobje dojenčkovega intenzivnega izkazovanja čustev – objemanja in božanja. Z gibi, glasom in obrazno mimiko dojenček pokaže svoje veselje, zanimanje, pa tudi jezo, strah ali sramežljivost. Med najlepšimi izrazi zadovoljstva in sreče pa je gotovo tudi glasen dojenčkov smeh, občasno pospremljen tudi s cviljenjem. (vir: Ringaraja)
To je tudi obdobje, ki se ga lovilka najlepših trenutkov Petra zelo rada spominja. In to je obdobje, ki ga bo z veseljem ovekovečila tudi za vas. Uživa v vsaki zgodbi, ki jo zabeleži s fotoaparatom in v vsakem trenutku, ko spoznava nove ljudi. Ujeti dojenčkovo spontanost in smeh je nekaj nepopisnega. Ohraniti spomine na to obdobje na naših produktih pa je neprecenljivo.

“Naša želja je preprosta: za vas ustvariti prelepe in brezčasne fotografije, ki jih boste želeli ohraniti za večno.”

Fotografiranje sedalčka vključuje do ene ure ustvarjanja spominov v hiški Ujeti trenutek na Škofljici, uporabo rekvizitov in oblačilc za vašega sladkorčka, ter 20 izbranih in kreativno obdelanih digitalnih fotografij.

Fotografiranje lahko dodatno popestrimo tudi s sceno z belimi balončki.

V skupino sedalčkov štejemo zakladke, ki se že samostojno usedejo (med 7 in 9 mesecem mladosti). Termini za fotografiranja so na voljo od ponedeljka do petka med 9:30 in 13:00 po predhodnem dogovoru!

Ekipa Ujeti trenutek verjame v otipljivost umetnosti. Da je prava vrednost trenutkov preživetih z nami portret, ki bo visel v vašem domu in vas vsak dan spomnil na to, kaj je v življenju res pomembno. Ali pa družinska dediščina ujeta v knjigo, ki jo boste ljubeče listali, medtem ko bo vaš otrok odraščal, se spreminjal in ki bo nekega dne morda stala na drugi knjižni polici in se bodo druge roke dotikale strani, ki so vam tako dragocene… in bodo vedeli, da so bili ljubljeni od prvega dne.

V otipljivost fotografij in spominov verjamejo tudi naše stranke in nekaj njihovih zapisov si lahko preberete TUKAJ.

Pošljite nam povpraševanje in v celoti vam bomo predstavili našo ponudbo ter produkte, na katerih bi lahko ohranili ustvarjene spomine za večno.


platno
folio
foto knjiga

ZAPRI