MENU

Prebudi lepotico v sebi

Čudovita si! Lepota je nasmeh, lepota je v uživanju življenja, kot naj bi ga užival. Želiva si, da obstajaš na fotografijah! Vseeno nama je, če misliš, da moraš izgubiti ali pridobiti nekaj kilogramov, vseeno nama je, če misliš, da si prestara, premlada, previsoka ali premajhna, popolna si ZDAJ! Najina želja je, da kot portretna fotografa zate ustvariva najlepše portrete, kar si jih kdaj videla, da jih boš lahko ohranila za vse življenje, da jih bodo občudovali tvoji otroci in tvoji bližnji, kajti ti portreti bodo ena izmed najbolj vrednih stvari v vašem domu.

#prebudilepoticovsebi ni le vizualna preobrazba, ni le še ena tvoja slika, gre predvsem za kemično spremembo, ki jo boš doživela v času trajanja celotne izkušnje – od prvih zoom konzultacij, na katerih se bomo pogovorili vse o pripravah na fotografiranje do portretov, ki jih boš prejela.
Dovoli nama, da ti pokaževa tvojo lepoto! Vzemi si čas zase in doživi profesionalno ličenje in fotografsko izkušnjo, ki je ne boš nikoli pozabila. In ne pozabi si rezervirati prostega popoldneva zunaj s prijateljicami ali partnerjem, kajti ko zaključimo boš izgledala in se počutila naravnost božansko. Nama ne verjameš? Oglej si spodnjo galerijo in si za trenutek predstavljaj, da bi tudi ti lahko izgledala kot dekle iz naslovnice, pa čeprav je morda že dolga leta tvoja primarna vloga biti mama in se nisi pripravljena postaviti na PRVO mesto. To lahko spremenimo! Vsaj za en dan bova poskrbela, da se počutiš kot kraljica in si privoščiš nekaj zase.

Investicija

nega obraza, ličenje, frizura, fotografiranje + 15 digitalnih fotografij ~ 300 €

Cena posameznega natisnjenega portreta v passpartuju  ~ 40 €

* doplačilo kilometrine nad 50 km iz Tržiča: 0,37 € / km v eno smer, pot nazaj domov krijeva midva

Preveri vse možnosti plačila:
Kdaj si nazadnje mislila le nase? Kdaj si si nazadnje privoščila razvajanje? Kdaj si nazadnje obstajala na fotografiji zase oz. še pomembneje za svoje otroke?
Dovoli nama, da prebudiva lepotico v tebi!

REZERVACIJA

Ko boš izpolnila rezervacijski obrazec, boš na zapisan el. naslov prejela podatke za nakazilo rezervacije v višini 50% vrednosti fotografiranja.
V kolikor pride do kakšnih tehničnih težav, nama to lepo prosiva sporoči, da najdeva ustrezno rešitev. Včasih najina sporočila preusmeri v mapo promocije ali neželeno pošto.
ZAPRI