MENU

Prebudi lepotico v sebi – Edinstvena in nepozabna izkušnja

Ne gre le za portrete, gre za celotno izkušnjo, za katero si vzameš 3 do 4 ure časa. Makeup “preobrazba” in fotoshoot, kombinacija, zaradi katere se boš počutila kot kraljica. Po pravici povedano ne znava razložiti za kakšno transformacijo gre, veva le, da se naježiva, ko pomisliva na to, kakšna ženska vstopi v najino hiško in s kakšno energijo jo zapusti. Vse dosedanje portretiranke pravijo, da bi morala vsaka ženska vsaj enkrat v življenju izkusiti takšno doživetje.

Kako bi želela biti fotografirana, katere fotografije so ti v najini galeriji na spletni strani najbolj všeč? Kaj bi želela imeti oblečeno? S seboj prineseš 5 različnih stajlingov iz svoje garderobe, oblačila v katerih se počutiš odlično in jih morda ne bi oblekla za prav vsako priložnost.

Bi s kom želela deliti/doživeti to izkušnjo? Morda z mamo, sestro, najboljšo prijateljico? Po fotografiranju bosta izgledali naravnost fantastično in lahko to samozavest popeljeta tudi v prijeten večer zunaj.

Teden dni po fotografiranju te bova povabila na drugi del izkušnje. Na steni v najini hiški boš prvič zagledala tvojih najlepših 20 natisnjenih portretov, ti pa si tista, ki bo domov odnesla tiste, ki ti bodo resnično segli do srca. Kupiš le tiste portrete, ki so ti resnično všeč, ta odločitev je popolnoma na tebi. Če ti ne bodo všeč, jih ne rabiš kupiti. Ampak… midva bova posnela takšne portrete, da boš želela imeti vse.

Vsaki natisnjeni fotografiji pripada tudi enaka digitalna fotografija v polni ločljivosti, ki jo boš lahko uporabila na socialnih omrežjih, spletni strani, delila s sorodniki in prijatelji…

Cena za izkušnjo prvega dne je 200 €, ta pa vključuje priprave na fotografiranje, profesionalni makeup in urejanje frizure, fotografiranje, razvajanje… za eno osebo.

S plačilom zneska prvega dne izkušnje je hkrati opravljena tudi rezervacija termina. Natisnjene in digitalne fotografije v tej ceni niso vključene!


Kolekcija fotografij se začne s 300 € in vključuje 5 izbranih natisnjenih portretov z belim paspartujem v elegantni škatli oviti v knjigoveško platno in 5 enakih digitalnih fotografij v polni ločljivosti.

Investicija

nega obraza, makeup, frizura, fotografiranje ~ 200 €
+
5 portretov ~ 300 €
10 portretov ~ 500 €
15 portretov ~ 700 €
vseh 20 portretov ~ 900 €

Cena posameznega natisnjenega portreta (nad 5) z enako digitalno fotografijo ~ 60 €

Cena dodatne digitalne fotografije ~ 40 €

Kdaj si nazadnje mislila le nase? Kdaj si si nazadnje privoščila razvajanje? Kdaj si nazadnje obstajala na fotografiji zase oz. še pomembneje za svoje otroke?

Dovoli nama, da prebudiva lepotico v tebi!

Rezervacija portretnega fotografiranja

Pred opravljeno rezervacijo svetujeva, da preveriš najino razpoložljivost v času želenega datuma fotografiranja. Ko boš izpolnila rezervacijski obrazec, boš prejela el. sporočilo s podatki za vplačilo ličenja in fotografiranja. V kolikor pride do kakšnih tehničnih težav, nama to lepo prosiva sporoči, da najdeva ustrezno rešitev.

ZAPRI