MENU

Prebudi lepotico v sebi

Čudovita si! Lepota je nasmeh, lepota je v uživanju življenja, kot naj bi ga užival.
Želiva si, da obstajaš na fotografijah! Vseeno nama je, če misliš, da moraš izgubiti ali pridobiti nekaj kilogramov, vseeno nama je, če misliš, da si prestara, premlada, previsoka ali premajhna, popolna si ZDAJ! Najina želja je, da kot portretna fotografa zate ustvariva najlepše portrete, kar si jih kdaj videla, da jih boš lahko ohranila za vse življenje, da jih bodo občudovali tvoji otroci in tvoji bližnji, kajti ti portreti bodo ena izmed najbolj vrednih stvari v vašem domu.


Dovoli nama, da ti pokaževa tvojo lepoto! Vzemi si čas zase, ali pa fotografsko izkušnjo doživi s svojo mamo, sestro ali prijateljico. In ne pozabi si rezervirati prostega popoldneva zunaj s prijateljicami, kajti po profesionalnem ličenju in frizuri boš izgledala naravnost božansko.
ujeti-trenutek-jure-pika-fotografiranje-2019-novorojencki-nosecnice-bestof-28

ujeti-trenutek-jure-pika-fotografiranje-2019-novorojencki-nosecnice-bestof-25

ujeti-trenutek-jure-pika-fotografiranje-2019-novorojencki-nosecnice-bestof-24

ujeti-trenutek-jure-pika-fotografiranje-2019-novorojencki-nosecnice-bestof-23

ujeti-trenutek-jure-pika-fotografiranje-2019-novorojencki-nosecnice-bestof-22

ujeti-trenutek-jure-pika-fotografiranje-2019-novorojencki-nosecnice-bestof-21

ujeti-trenutek-jure-pika-fotografiranje-2019-novorojencki-nosecnice-bestof-19

"Danes sem se počutila kot kraljica - kot da imam na glavi krono - in ženske bi se morale ves čas tako počutiti. Poleg tega so bile z mano moje tri, meni najdražje osebe na svetu, zato je bila ta izkušnja še toliko lepša. Lepo je, ko lahko nekaj tako lepega delim z njimi...ker to so tisti trenutki, ki v življenju štetjejo. Čaroben dan je za nami in vidva sta razlog, da je bilo temu tako!"

mamica Mojca
ZAPRI