MENU

Nič drugega trenutno ne želim početi v življenju, kot fotografirati in osrečevati ljudi z ohranjenimi spomini, ki jih sam ali s Piko ustvariva. Res sem srečen, da sem v letu 2013 po desetih letih delovne dobe na Policiji napisal odpoved, saj sem resnično našel svojo pravo strast in sedaj lahko opravljam delo s srcem in z veseljem.

Poroke VS novorojenčki je naslov… Letošnja poročna sezona bo fantastična, a to žal pomeni, da s Piko ne bi mogla sprejeti vsaj 16 novorojenčkov, fotografiranje malih dišečih štručk pa je tisto, kar naju najbolj razveseljuje in povezuje. Vedno sva iskala možnosti, da bi nekaj počela skupaj, saj ko sva skupaj, sva eno. Zaradi Pikine službe fotografiranj novorojenčkov nisva mogla opraviti med tednom in sva bila obsojena med vikendi iskati varstvo za najina čmrlja, da sva lahko osrečevala druge. Po enem letu takšnega tempa sva sprejela novo veliko odločitev v življenju.

»Za srečo ne potrebujete čisto ničesar. Za to se lahko preprosto odločite. Sledite sebi in svojim sanjam in iz njih naredite izjemne stvari. Poskušajte in izkušajte. In ne pozabite, da je edini neuspeh v življenju to, da ničesar ne poskusite.« ~ Dobra Vila – Maja

DSC_7661-copy

Pika se mi s temi besedami, napisanimi na odpovedi delovnega razmerja v javni upravi, 1.7. uradno pridruži v podjetju za polni delovni čas!!! Odločila sva se, da se specializirava za fotografiranje novorojenčkov in vso svojo energijo usmeriva v tisto, kar delava najbolje in ob čemer se imava najbolj fino. To pomeni, da bova imela za fotografiranje najmanjših na voljo 5 dni v tednu, kar pa predstavlja veliko prednost za najine stranke, saj smo sedaj iz tedna v teden izgubljali idealne pogoje za delo. Poleg tega pa bom jaz še vedno lahko počel tisto, kar najraje počnem sam – ustvarjanje poročne zgodbe z mojimi fotografijami.

To pa ne pomeni, da boste za ustvarjanje spominov prikrajšane družinice z večjimi otroci, le nekoliko manj vas bova lahko na mesec sprejela, da bova lahko zagotavljala kvalitetno storitev za prav vse. Kvalitetna storitev od prvega pogovora ali sporočila pa vse do dostave izbranih produktov, to je tisto k čemur stremiva pri vsakem portretirancu. Imela bova tudi več časa, da izpopolnjujeva svoje poslanstvo, saj se zavedava, da lahko še precej napredujeva.

Veliko pozornosti nameravava posvetiti tudi večji prepoznavnosti v Sloveniji in v državah preko naših meja. Vsake pomoči ali ideje pri promociji bova zelo vesela, za začetek bi se vam najlepše zahvalila, če boste najino srečo delili s svojimi prijatelji. Gotovo ste že opazili najino novo podobo. Logotipa za poročno fotografijo in fotografiranje novorojenčkov sta nastala v sodelovanju s Kjut Dizajnom, pa tudi vseh brošur in letakov, ki sem jih v zadnjem mesecu pripravljal, ne bi bilo, če ne bi pred tem dve urici sedel s prijazno teto Tadejo na kavici.

Upam, da ste vzdržali in prišli z nama do konca objave, saj ponosno lahko rečeva, da bo podpis v sporočilih »stric fotograf« zamenjan z…

Jure & Pika

 

Jure in Pika Pirc

Comments
Iva D.

Jupiiiii, zdaj pa dobesedno veseloooo na delo :)

Katja Gaber

Bravo!! Fenomenalna odločitev, želim vama veliko uspeha! Srečna, da imam že rezerviran termin ;))

Nika Majcen

WAW! Čestitke obema in veliiiiiko sreče!!! Meni sta super, osebno in po izdelkih in čeprav še ne vesta, vaju imam že rezervirana za svojo poroko (nekoč) :P Keep up the good work & THIS IS IT ;) ;) :P

Petra Žvegla

juhuuu cestitam! :) Skupaj sta res popolna formula za uspeh <3

Špela Majcen

Super sta! Zdaj bo potrebno še nekaj spletnih popravkov, npr. namesto “vesel bom vašega komentarja”, bo verjetno “vesela bova…”. :-) Ne poznam vaju osebno, a spremljam vajino delo in sta tak navdih za pogum in srečo. Naj vama ne zmanjka energije, idej in ljubezni do vsega tega, kar imata rada danes.

Jure Pirc

Hvala Špela ;) In takoj sem upošteval predlagano spremembo ;)

Ines

Super odločitev. Vse lepo na poti!

ZAPRI