MENU

Poročna zgodba

Pozdravljena zaročenca,

zelo sem vesel, da sta se oglasila tudi na tem delu spletne strani in razmišljata o sodelovanju z menoj. Jaz bi seveda z veseljem tudi za vaju lovil trenutke in s fotografijami pričaral zgodbo vajinega poročnega dne.
Moj cilj je skozi objektiv ujeti vse drobne trenutke, vsak bežen dotik, vsak iskren nasmeh… in prikazati zgodbo poročnega dne, da bosta lahko vidva, kot tudi vajina družina in prijatelji podoživljali ta dan še dolgo.

Cena za fotografiranje poroke je odvisna od vajinih želja oz. od odločitve, koliko časa bi bil prisoten ob vama. Pripravljene imam 3 pakete in prepričan sem, da bi se lahko našla v enem izmed njih.

Moje pretekle zabeležene poročne zgodbe si lahko ogledata spodaj in če se vidita v kateri izmed njih, če si rečeta “To je to!”, bom vesel vajinega sporočila.

VAJIN FOTOGRAF

Jure Pirc

Močno verjamem v to, da sem ustvarjalec zgodb in najlepša stvar pri zgodbah je to, da lahko potovanje opazujem in doživim s tistimi, za katere zgodbo dokumentiram. Življenje je polno lepote! Dnevna rutina. Spoštovanje. Strah. Upanje. Ljubezen. Veselje… To so fantastične stvari in obožujem, kako poroke vse te stvari združijo v prelepo poročno pravljico.

Želim si ustvariti več kot le lepo sliko, želim si, da bi slišali vsak majhen nasmešek in sladek šepet. Želim si, da bi videli, kako ljubezen izgleda.

ZAPRI