MENU

Poročna zgodba

Pozdravljena zaročenca,

zelo sva vesela, da sta se oglasila tudi na tem delu najine spletne strani in razmišljata o sodelovanju z nama. Seveda bi z veseljem tudi za vaju lovila trenutke in s fotografijami pričarala zgodbo vajinega poročnega dne.
Najin cilj je skozi objektiv ujeti vse drobne trenutke, vsak bežen dotik, vsak iskren nasmeh… in prikazati zgodbo poročnega dne, da bosta lahko vidva, kot tudi vajina družina in prijatelji podoživljali ta dan še dolgo.

Cena za fotografiranje poroke je odvisna od vajinih želja oz. od odločitve, koliko časa bi bila prisotna ob vama. Pripravljene imava 3 pakete in prepričana sva, da bi se lahko našla v enem izmed njih.

Najine pretekle zabeležene poročne zgodbe si lahko ogledata spodaj in če se vidita v kateri izmed njih, če si rečeta “To je to!”, bova vesela vajinega sporočila.

VAJINA FOTOGRAFA

Jure in Pika Pirc

Močno verjameva v to, da sva ustvarjalca zgodb in najlepša stvar pri zgodbah je to, da lahko potovanje opazujeva in doživiva s tistimi, za katere zgodbo dokumentirava. Življenje je polno lepote! Dnevna rutina. Spoštovanje. Strah. Upanje. Ljubezen. Veselje… To so fantastične stvari in obožujeva, kako poroke vse te stvari združijo v prelepo poročno pravljico.

Želiva si ustvariti več kot le lepo sliko, želiva si, da bi slišali vsak majhen nasmešek in sladek šepet. Želiva si, da bi videli, kako ljubezen izgleda.

ZAPRI