MENU

PISMA IZ SRCA

Jure in Pika hvala vama za te čudovite trenutke, ki sva jih doživela v vajinem studiu z najino malo štručko. Vsa ta energija ki jo izžarevata med fotografiranjem ter krasen čut za to delo se odraža tudi na fotografijah, ki so izjemne. Prav zato sva se zelo težko odločila katero fotografijo dati na platno, ker so vse izjemne. Platno sva obesila v otroško sobo, na prostor ki je bil rezerviran za to platno že pred rojstvom. Vsakič ko pogledam tja občutim vso toplino in ljubezen ki jo čutim do mojega malega princa... tako pristna je fotografija. Knjiga pa nama vedno znova pusti odprta usta ker je izdelek tako čudovit, ličen. Že sama embalaža je tako lepa da knjigo z veseljem vzameva v roke, vsebina pa tako ali tako zmaga. Z vsakimi obiski knjigico ponovno prelistava in tako je kot bi jo listala prvič- Pefekcija...

~ družinica J.
LOVE

PISMA IZ SRCA

Fotoknjiga naju je najprej prepričala že pri najini poroki, tako da je bilo vprašanje, ali jo bova naredila tudi pri otroku, odveč. To sva enostavno vedela, saj nič ni lepšega, ko prelistaš fotoknjigo in vidiš, kako je v tem kratkem času tvoj mali otročiček zrastel :) Kako gre vse hitro in kako so otroci res najlepši del naših življenj.
 Po eni strani komaj čakam naslednjo nosečnost, da lahko spet naredimo eno prečudovito knjigo.

družinica M.
LOVE

PISMA IZ SRCA

Vedno znova se spomnimo na vaju...na fotografiranje pri nas. Želim si, da bi bila "na trgu" že prej, pri rojstvu najine prve pupe. Platno z vajino mojstrovino visi v dnevni sobi... še vedno, pa čeprav je minilo "že" skoraj 16 mesecev, vsak dan občudujem sliko, se vanjo zazrem ko katerega izmed otrok ni doma in ga pogrešam. Čudovita je. Vajino delo...predanost, nežnost, uigranost, ljubezen...vse to, skupaj z našimi nedolžnimi malčki, ustvarja nekaj brezčasnega. Hvala, da sta!

družinica Š.
LOVE

PISMA IZ SRCA

Tiskan medij je neprecenljiv spomin na naše prve trenutke skupaj. Eno platno imamo v dnevni, drugega v otroški sobi. Otroci si ga dnevno ogledujejo, ugotavljajo kako so bili majhni, se spomnijo vaju. Mogoče se bo smešno slišalo, ampak, ko so otroci najbolj nemogoči, ko vpijejo, skačejo vse povprek, pogledam platno kako so mirni, spokojni, kakšni "angelčki" so v resnici in da bo "divji" trenutek vsak čas minil. Vsak, ki pride na obisk, v prvih minutah reče: VAU ... pa velikokrat sploh ne vem zakaj. Potem pa vidim, da občudujejo platno ... Ja, je nekaj kar nima vrednosti, je neprecenljivo. Nekaj, kar bomo imeli ves čas. Tudi ostale fotografije imamo razvite in otroci jih vsak dan na novo občudujejo. Vsak ima svojo najljubšo. In neverjetno je to, da jo gredo v "žalostnih" trenutkih iskat in jo stiskajo k sebi ...

družinica Č.
LOVE

PISMA IZ SRCA

"Vedno sem si želela vaju in vedno bi vaju spet izbrala. Zame sta N.1 dojenčkasta fotografa v Sloveniji. Za piko na i pa še vajina res lepa, sproščena, tista prava energija. Delujeta perfect match, zasebno in poslovno. Fotografije tega obodobja, so čisto preveč posebne, da bi ostale na računalniku. Midva sva naročila velik album, ki se nama je sicer zdel zelo drag (se vidi da še nisva poročena), ampak ko sem ga dobila v roke... Mi ni bilo žal enega evra. In ja, še zdaj ga velikokrat pogledam. In hvala za najlepše nosečniške fotke, kar bi si jih punca lahko želela. Uresničila sta moje želje! Spomin za vedno! In mala lepa pikica, stara devet dni. Neprecenljivo. 
Kot sem začela še zaključim, vedno bi vaju spet izbrala!"

družinica B & R
LOVE

PISMA IZ SRCA

"Dve platni krasita našo dnevno sobo. Dve točki, kjer se pogled ustavi večkrat na dan in me/naju/nas spomni na tiste začetne, nežne trenutke, ko smo šele zadihali skupaj z novim članom. To je vrednost "tiskanega produkta", ki ga imaš pred seboj - dodeliš mu svoje (pomembno) mesto, kjer te skozi čaka, da te opomni na srečo tistega trenutka in vseh naslednjih. (Od kar imamo platni, se zavedam, da samo digitalne fotografije ostanejo prevečkrat pozabljene v računalniških mapah...) Bilo je lepo že 14 mesecev nazaj... "

družinica J.
LOVE

PISMA IZ SRCA

"Iskreno priznam, da si naše spalnice brez platen našega najmlajšega člana ne znam predstavljati. Čeprav je zaradi stroškov platen in fotografij v polni ločljivosti mogoče odločitev težka, a denar se pozabi, najlepši spomini pa ostanejo za večno. Hvala vama, da sta za nas ujela nepozaben trenutek, ko se je v naše življenje prikradel nov član."

družinica F.
love

PISMA IZ SRCA

"Če strneva misli, kaj nama pomeni naša fotografija na platnu - veliko. Deluje kot energetski vir, vsakič ko jo pogledava, hkrati pa vedno znova spomni na tiste intimne trenutke v prvem tednu življenja najine sedaj že malčice. Če bi bila spravljena nekje na PC-ju bi bila bolj kot ne, samo se ena izmed slik, tako pa je tista, ki navdihuje. Verjamem, da bo Ajdi tudi eden pomembnejših spominov ko bo zrastla."

družinica Ž.
love

PISMA IZ SRCA

"Vsekakor so vajine slike super, ravno danes smo jih spet občudovali, kakšen občutek imata res za fotografijo. Vsekakor more vsaj 1 fotografija na produkt, ki je kasneje za spomin. Platno, z najinima sončkoma, ki visi nad najino posteljo je vsekakor najlepši spomin, ki ga bomo imeli za vedno. Tudi ko bom stara in dementna se bom spomnila na vaju ob pogledu na platno, res sem vesela, da sta za nas ustvarjala spomine."

družinica S.
love

PISMA IZ SRCA

"Tudi midva sva nadvse hvaležna, da so se naše poti srečale in da smo se spoznali. Že prvo mini fotografiranje je na nas napravilo lep vtis, drugič pa smo sploh zlahka prepustili naš najnovejši fotomodel vajinim izkušenim rokam. Spomniva se, da je bilo fotografiranje kot obisk dveh dobrih prijateljev, ki bosta preživela nekaj časa z najinim otročkom, da si bova lahko majčkeno oddahnila. Zdaj, ko imava v malih sobicah dve čudoviti platni s prvega slikanja, dojenčka pa sta zrasla v aktivna in radovedna malčka, toliko bolj ceniva odločitev, da sva za vedno ovekovečila te prve, najbolj nežne trenutke. In lepo je, da lahko o teh trenutkih pripovedujeva otročkom – ob tako lepih slikovnih “opominkih” je to res pravo veselje. Hvala vama – za vajin trud, energijo, ki jo vlagata v svoje delo in ki je vidna na prav vsaki vajini fotografiji. Vajine fotografije še kako sodijo na tiskane produkte in niti evra nama ni žal za to, kar lahko občudujeva midva, mi in vsi, ki vstopijo v najin dom. Hvala vama iz srca"

družinica N.
love
ZAPRI