MENU

Kam gre čas kajne… Pa saj smo ravnokar fotografirali trebušček in poskrbeli za odlitek trebuščka naše Pie, sedaj pa trebuščka ni več in Pia v svojih rokah carta svoj največji zaklad. Fotografije nas ponesejo nazaj, nam obudijo spomine… Poskrbijo za to, da spomin ne potone v pozabo… Odlitki pa so ravno tako nekaj posebnega, saj poskrbijo, da je ta spomin ohranjen še na drugačen način! In kaj je lepšega, če lahko v večnost ujamemo rokice in nogice malih dojenčkov… Če lahko z odlitkom ohranimo spomin na te male rokice in nogice… Ker roko na srce – dejansko pozabimo kako zelo majhni so bili! Odlitek pa resnično ujame to majhnost, ki nam ostane za vedno!

In za ta prav poseben spomin je zopet poskrbela Tjaša iz Za vedno unikatni spomini, ki je v našo hiško prinesla svojo toplo energijo in prijazen nasmeh ter seveda vse pripomočke, ki jih potrebuje za izdelavo odlitka :) Potrebovali smo še spečega dojenčka in za to je poskrbela Pia, ki je svojega fantiča mirno zazibala v spanec….

Potem pa akcija!

Najprej smo desno rokico potunkali v posebno tekočino, ki se po eni minuti strdi in potem, ko rokico previdno odstranimo zagledamo kalup v katerega gre gips in nastane čisto pravi odlitek! Postopek smo ponovili še za obe nogici, mali mož pa se je pri drugi rokici potem prebudil in ni več pustil, da mu rokico tiščimo v eno čudno roza tekočino ;)

Tjaša je, kot že zapisano, v kalupe vlila gips in počakala da se strdijo… Potem pa previiiidno odstranila kalupe in zagledali smo najlepše odlitke nogice in rokice! Vsi detajli, vse gubice… perfektno!

In končni rezultat….. Prekrasen spomin na odraščanje naših otročkov! Poglejte…

Tjaša pa je na svoji FB strani prav v teh dneh pripravila nagradno igro. KLIK in sodeluješ tudi ti!

ZAPRI