MENU

(se nadaljuje)… Tako se je zaključil zapis, ko sva Jure in Pika na spletni strani predstavila Pio. Verjetno ste ugotovili, kako se je zgodba zaključila, kajne? Od začetka novembra Ujeti trenutek ni več trio, temveč smo z zaposlitvijo Petre postali najboljšejša ekipa – Ujetki ;)

Petra je kreativna dušica in perfekcionistka, ki opazi vsak detajl. Fotografija jo privlači že od nekdaj in iz srca je hvaležna za priložnost, da zacveti v tem in s tem dobijo življenje v obliki fotografij tudi vaši spomini. Je energična, verjame v pozitivo in je zelo rada v družbi, od kar je mamica pa predvsem med tistimi najlajšimi, ki pričarajo sonce tudi na oblačen dan.” To je opis za na začetek spletne strani, v nadaljevanju pa jo bova predstavila skozi našo skupno zgodbo.

Petro in njenega partnerja sva spoznala že leta 2014, ko sva k njima domov prišla fotografirat njuno prvorojenko. Naše energije so se takoj povezale, še posebej vesela pa sva bila, da sta si naju sploh želela za ustvarjanje spominov, glede na to, da sta bila v nagradni igri za fotografiranje novorojenčka pri drugi fotografinji izžrebana prav onadva. Še danes hraniva njun email, ki sva ga prejela po končani storitvi: “Jure in Polona, sploh se vama ne morva dovolj zahvalit!!! Nemogoce bi si blo zazelet lepsih slik, res! Noro, kaj sta sposobna nardit!!! Sploh meni stvari niso hitro vsec, tu pa sem ostala res cisto brez besed, Nejc pa itak tudi!! Odkar sva vidla email, nama igra pesmica, ki je v ozadju in gledava slikice….Nejc je skor pozabu it po mojga necaka v solo, ker se je cist zatopu v slikce :)) Hvaaaaaaala vama, najboljsa sta in res sva se najboljs mozno odlocila za izbiro fotografa!! Jeeeeeeej, kar vriskam od navdusenja :))”

fotografiranje novorojenčka
fotografiranje novorojenčkov ujeti trenutek jure pika newborn

Od takrat naprej so se naše poti vedno znova križale. Kmalu smo se srečali na morju in naše druženje ni bilo več le “poslovno”. Ja, postali smo prijatelji. Seveda sva bila počaščena, da sva lahko nekaj let kasneje fotografirala tudi njuno drugo princesko. Ustvarjati spomine za prijatelje, ki te cenijo toliko, da so za tvoje delo pripravljeni plačati… priceless ❤️

Petra je res kreativna in natančna – magistrica arhitekture – in ni bilo naključje, da je lani ob koncu leta beseda nanesla na to, da bi potrebovala pomoč pri najinem poslu. Petri so se kar oči svetile, ko smo bolj za šalo kot zares premlevali, kaj vse bi lahko počela pri nama. A Petra je bila zaposlena in na porodniškem dopustu, zato so se naši pogovori zdeli bolj sanje kot resničnost. A midva sva vztrajala… Želela svo jo imeti v svojem timu, želela sva razširiti ponudbo z novo fotografinjo in dlje časa kot sva jo “masirala”, bolj je bila zmedena. Bi, ne bi… Pustiti službo in početi nekaj, v čemer bi resnično uživala… Pustiti službo in “tvegati” z nama… Na morju se je odločila in zdaj je tu z nami za vas!

Presenečenje za Petro!

Projekt: predstavljamo vam Petro! Našo novo članico fotografske ekipe in v.d. kraljice emailov in telefonskih pogovorov Pie ;)

Objavil/a Ujeti trenutek dne 1. november 2017

Nekaj najinih bivših strank je že navdušila s svojo energijo in ujetimi trenutki družinske sreče. Ko se bo našel čas, bomo tudi o tem pripravili kakšno blog zgodbo, za zaključek te, pa bi vam rada predstavila, kaj bo Petra v ekipi počela. Prvo leto bo (dokler se Pia ne vrne s porodniškega dopusta) v.d. kraljice emailov in telefonskih pogovorov, za naše stranke bo pripravljala paketke polne ljubezni, hkrati pa bo s fotoaparatom lovila najlepše trenutke. Našo ponudbo smo že pred časom dopolnili z družinskim fotografiranjem v naravi, v teh dneh Petra ustvarja božične voščilnice, prav kmalu pa bomo lahko ponudili tudi “cake smash” z najlepšimi torticami in fotografiranje nam čudovitega obdobja dojenčkov, ki ga bomo poimenovali kar “sedalčki”. Do takrat pa… Lepo se imejte in veliko se smejte!

 

ZAPRI