MENU

Toliko motivacijskih besed sva že slišala, toliko sva jih že izrekla… A ko je prišlo do najine poslovne ideje pred dvemi leti, sva se ustrašila investicije. Sedaj veva, da je bilo to nepotrebno, predvsem pa veva to, da idejo realiziraš ne glede na to ali veš kako priti do cilja. Postopno se odkrivajo koraki do končnega rezultata, ki mora obstajati v tvoji glavi!

In kako se je začelo? Jure je v letu 2014 fotografiral dve poroki, na katerih sta para za popestritev zabave želela vključiti Photo Booth. Na eni poroki je on fotografiral svate z rekviziti (ljudje se res niso najbolj sprostili), na drugi poroki pa je pripavil fotoaparat, ozadje, luči ter samosprožilec. Kakšen hit je bil na tej zabavi Photo Booth!!! Ko je Jure opazoval dogajanje so se začele ideje, kako Photo Booth izkušnjo izboljšati, saj je imela kljub super zabavi svatov nekaj pomanjkljivosti. Svatje niso videli nastalih fotografij in tudi veselja ob natisnjeni fotografiji niso doživeli.

Torej, ideja je dve leti zorela v najinih glavah… Dve leti premlevanja in debatiranja… Dve leti preveč! Saj so na trg prišli že drugi, ki so najino idejo realizirali! Ja, tako to gre! Zato sva hitro napela možgančke in se usmerila v nadgradnjo ideje… Po že skoraj kupljeni ideji izveva, zgolj slučajno (slučaji ne obstajajo), da je tudi takšna ideja že realizirana!!! Noro!!! No pa pojdiva naprej… Just keep swimming poje Doris in tako sva plavala naprej in po naključju (spet, naključja ne obstajajo :P) sva se srečala z njo…. Z Joy…. Kako zelo sva se razveselila, ko sva našla način, da realizirava najino idejo na povsem edinstven način. “Idealna bo!”, sva se oba takoj strinjala (tudi najina sončka sta bila takoj za) in jo le teden dni kasneje kupila.

 

Save

ZAPRI