MENU

Obdobje dojenčkovega intenzivnega izkazovanja čustev – objemanja in božanja. Z gibi, glasom in obrazno mimiko dojenček pokaže svoje veselje, zanimanje, pa tudi jezo, strah ali sramežljivost. Med najlepšimi izrazi zadovoljstva in sreče pa je gotovo tudi glasen dojenčkov smeh, občasno pospremljen tudi s cviljenjem. (vir: Ringaraja)

Kot nova fotografinja Ujetega trenutka in mamica dveh sončkov, bom z največjim veseljem tudi za vas ujela najlepše trenutke vašega sedalčka, ki je sedaj v enem res luštnem zvedavem obdobju in vas vsak dan preseneti s kakšnim novim simpatičnim dosežkom! Prizadevala si bom, da bom na fotografiranjih ustvarila sproščeno in nepozabno izkušnjo, med tem ko bom lovila raznolike pozirane in spontane trenutke vašega zakladka.

Ujetki se najlepše zahvaljujemo obema sedalčkoma na fotografijah, da smo lahko pripravili ponudbo, v tisk pa poslali nove produkte, ki jih bomo z veseljem predstavili našim novim ali starim strankam.

Bi se želeli takšnih fotografij vašega sončka tudi vi?

[button size=”medium” color=”blue” style=”none” new_window=”true” link=”https://ujeti-trenutek.com/sedalcki/”]POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE[/button]

ZAPRI