MENU

Nosečniško fotografiranje

Obdobje v pričakovanju vašega zakladka je neponovljivo. Niti ena nosečnost ni enaka drugi in niti en trebušček ni enak drugemu. Vsak je unikaten in samosvoj. Tako kot je samosvoj novorojenček, ki po 9ih mesecih pokuka na svet in obogati vaše življenje. Predvsem pa je žensko telo v pričakovanju čudovito! Vsak trebušček zase govori svojo zgodbo, nekateri veselo, drugi žalostno ali težko… A vsak trebušček zase si zasluži svoj spomin na to posebno obdobje pričakovanja svežega življenja. Ohranjen spomin je vreden veliko več kot si mislite sedaj, predvsem je to spomin in dediščina za vaše otroke, vaše zakladke.

“Naša želja je preprosta: za vas ustvariti prelepe in brezčasne fotografije, ki jih boste želeli ohraniti za večno.”

fotografiranje novorojenčkov ujeti trenutek jure pika newborn

Nosečniško fotografiranje vključuje do ure in pol ustvarjanja spominov v hiški Ujeti trenutek na Škofljici ali v naravi (okolica Škofljice), uporabo nosečniških oblačil iz naše garderobe ter 20 obdelanih fotografij v polni ločljivosti.

Nosečniško fotografiranje običajno izvedemo med 32. in 35. tednom nosečnosti. Termini za fotografiranja so na voljo od ponedeljka do petka ob 13:00 po predhodnem dogovoru!

PAKETNA UGODNOST: Ob rezervaciji fotografiranja novorojenčka lahko nosečniško fotografiranje rezervirate po znižani ceni.

Ekipa Ujeti trenutek verjame v otipljivost umetnosti. Da je prava vrednost trenutkov preživetih z nami portret, ki bo visel v vašem domu in vas vsak dan spomnil na to, kaj je v življenju res pomembno. Ali pa družinska dediščina ujeta v knjigo, ki jo boste ljubeče listali, medtem ko bo vaš otrok odraščal, se spreminjal in ki bo nekega dne morda stala na drugi knjižni polici in se bodo druge roke dotikale strani, ki so vam tako dragocene… in bodo vedeli, da so bili ljubljeni od prvega dne.

V otipljivost fotografij in spominov verjamejo tudi naše stranke in nekaj njihovih zapisov si lahko preberete TUKAJ.

Pošljite nam povpraševanje in v celoti vam bomo predstavili našo ponudbo ter produkte, na katerih bi lahko ohranili ustvarjene spomine za večno.

  fotografiranje nosečnic


platno
folio
foto knjiga

ZAPRI