MENU

Naročilo darilnega bona

Pika in Jure verjameva v enkratno in neponovljivo izkušnjo, ki bo obdarjencem v spominu ostala za celo življenje, hkrati pa bova ustvarila najlepše spomine njihove družinice ♥
Cene najinih storitev (nosečniško fotografiranje, fotografiranje novorojenčka, družinsko fotografiranje, cake smash…) se začnejo z 220 €, za podroben cenik in ponudbo pa nama pošljite povpraševanje. Vrednost darilnega bona določite sami (min 110 €), obdarjeni družinici pa ta znesek predstavlja popust na končno vrednost računa.
Si želite, da prav midva ustvarjava spomine za vaše obdarjence? Ja? V tem primeru vas lepo prosiva, da izpolnete spodnji obrazec, v povratem sporočilu pa boste prejeli vse podatke za nakazilo vrednosti darilnega bona. V kolikor avtomatsko generiranega sporočila ne prejmete v roku 24ih ur prosiva preverite še NEŽELENO POŠTO in PROMOCIJE, ali pa naju pokličite, da rešimo težavico. Po plačilu boste prejeli e-darilni bon v PDF obliki, da se v trenutnih razmerah izognemo fizičnim paketom in še dodatno ne obremenjujemo dostavnih služb.
Darilnega bona obdarjena družinica ne bo mogla zamenjati za gotovino in velja 2 leti od njegove izdaje, nama pa ne bo smela zameriti, če se bodo imeli na fotografiranju super!

Save

Save
Save
Save
Save
Save
Save
Save
ZAPRI