MENU

Zakaj končno? Iz leta v leto sva Jure in Pika prejemala povpraševanja glede fotografiranja malčka s tortico, a te ponudbe enostavno nisva uspela pripraviti in vključiti v najin delovni dan. Zato pa smo zdaj, s prihodom Petre, toliko bolj veseli, da tudi to ponudbo lahko imamo.

Vaš dojenček bo kmalu zakorakal v obdobje malčka. V tem obdobju so še posebaj ljubki, saj so tako radovedni, veliko raziskujejo, posnemajo in intenzivno izražajo svoja čustva. To je tudi prelomnica, ki se je lovilka najlepših trenutkov Petra zelo rada spominja. Ni še bila del naše ekipe, pa je že sama doma svoji princeski fotografirala med packanjem s tortico. In to je obdobje, ki ga bo z veseljem ovekovečila tudi za vas. Ujeti malčkove spontane odzive ob svoji prvi tortici, je nekaj čudovitega.

Kako takšno fotografiranje izgleda? Ujetki bomo za vašega sončka pripravili tortico “nagico” ;) Fotografiranje bomo začeli brez tortice, naredili nekaj “čistih” portretov vašega malčka in vas, potem pa se sladkanje začne. Pa kaj bi pisali, oglejte si!

Kot verjetno že veste, Ujeti trenutek verjame v otipljivost umetnosti, zato bodo tudi pri tej ponudbi na voljo vsi naši tiskani produkti, pripravljamo pa tudi novega prav za Cake Smash fotografiranje. Po fotografiranju bomo za vas lahko pripravili kjut kolaž fotografij, ki ga bomo natisnili na… Vam pokažemo ko bo dokončano ;)

Studio 2, tortice in fotografinja Petra vas že pričakujejo. Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam predstavimo našo ponudbo.

ZAPRI