MENU
Obstaja takšne vrste ljubezen, ki je popolna neznanka tistim, ki je še niso držali v svojem naročju. Sladkobnost vonja. Mehkoba dotika. Nedolžnost komaj rojenega otroka z vso širino in globino najčistejšega čustva – ljubeznijo, ki jo starš čuti in daje svojemu novorojenemu otroku.
Ujeti novorojenčka v njegovem najnežnejšem obdobju je praznovanje novega začetka življenja. Zanj in za njegova starša. To je čas, ko se začne pisati novo poglavje in se razširi zgodba, ki ji pravimo Življenje.
Dovolita nama, da skupaj ustvarimo spomine na vaše prve skupne trenutke. Prepustita vajin zaklad v izkušene roke Pike, ki otročka zaziba v spanec s čarobnimi močmi nežnega pestovanja. Sprostita se, ko Jure z vso skrbjo in natančnostjo usmerja tok fotografiranja in tako zagotovi najlepši umetniški rezultat. Naj se tudi vaju dotakne najina ljubezen do fotografije. Začutita najino strast do dela in trud, ki ga vlagava, medtem ko naju opazujeta med fotografiranjem vajinega novorojenčka. Naj se na vaju prenese najino veselje, ki ga čutiva do ljudi, s katerimi sva obdana. Predvsem pa uživajta v dogodivščini, ko se bosta lahko popolnoma sprostila in pustila nama, da narediva tisto, kar delava najrajši na svetu: ujameva trenutke vaše ljubezni in zagotoviva najdragocenejši spomin na vajino majhno srečo, ki je hkrati vajin največji življenjski zaklad.

KOLEKCIJE

V sedmih letih sva fotografirala že več kot 900 novorojenčkov in v čast si štejeva tolikšno zaupanje novopečenih staršev. V tem času sva pridobila ogromno izkušenj v rokovanju z novorojenčkom, ter spoznala različne tehnike pomirjanja. Izkušnji med samim fotografiranjem novorojenčka v najini hiški na Škofljici lahko rečeva kar “All Inclusive”, želiva si vaju razvajati, želiva si, da bi si odpočila… prav dobro se še spomniva neprespanih noči, utrujenosti in zmedenosti, ko sva sama prvič postala starša.
V nadaljevanju vama predstavljava najino ponudbo oz. tri kolekcije portretnega fotografiranja, med katerimi bosta lahko izbrala, da bosta lahko spomine ohranila tako, kot bi jih želela videti čez 30 let. Za podrobnejšo predstavitev posamezne ponudbe in rezervacijo ustvarjanja spominov z nama, kliknita na gumb “KONTAKT Z NAMA”.

ZA VEČNO

ustvarjanje najlepših spominov in portretov v času nosečnosti in fotografiranje novorojenčka z družinico v prvih 14-ih dneh po rojstvu

• 20 portretov nosečnice • 20 portretov novorojenčka in družinice

+ 50 € popusta za Cake Smash fotografiranje

NOVA LJUBEZEN

nepozabna izkušnja fotografiranja z novorojenčkom in družinico v prvih 14-ih dneh po rojstvu

• 20 portretov novorojenčka in družinice

+ 20 € popusta za Cake Smash fotografiranje

OPCIJA oz. DOPLAČILO: 9 portretov nosečnice

MALA ŠTRUČKA

fotografiranje z novorojenčkom in družinico v prvih 21-ih dneh po rojstvu

• 9 portretov novorojenčka in družinice • poudarek na družinskih portretih • novorojenček bo povit v štručko (swaddling) • spletna galerija z digitalnimi fotografijami v polni ločljivosti

KAKO OHRANITI USTVARJENE SPOMINE

ZA VSE GENERACIJE

Pika & Jure verjameva v otipljivost umetnosti. Da je prava vrednost trenutkov preživetih z nama portret, ki bo visel v vašem domu in vas vsak dan spomnil na to, kaj je v življenju res pomembno. Ali pa družinska dediščina ujeta v knjigo, ki jo boste ljubeče listali, medtem ko bo vaš otrok odraščal, se spreminjal in ki bo nekega dne morda stala na drugi knjižni polici in se bodo druge roke dotikale strani, ki so vam tako dragocene… in bodo vedeli, da so bili ljubljeni od prvega dne.
ZAPRI