MENU

Kolekcija: Nova ljubezen

“Nova ljubezen” je kolekcija polnega fotografiranja novorojenčka s Piko in Juretom. Zadnjih sedem let izpopolnjujeva svoje znanje v rokovanju z novorojenčki, saj je najina prioriteta varnost in zdravje vajinega zakladka med portretiranjem. Fotografiranje bova običajno začela z družinskimi fotografijami, saj meniva, da so to tiste fotografije, ki bodo nekoč vajin hčerki ali sinu največ pomenile. V nadaljevanju si izbereta enega ali dva rekvizita, ki sta vama resnično všeč in bi si želela, da jih vključiva v fotografiranje. Najin najljubši del pa je ustvarjanje naprednejših portretov, kot so poze na boku in trebuščku, ali pa po želji tista, ko novorojenček sloni na rokicah. Naj vaju pomiriva, pri tej fotografiji ne gre za čarovnijo, temveč le za pomoč Photoshopa ;) Pikine roke so ves čas na ali v bližini novorojenčka. Kot sva že napisala zgoraj… varnost vajinega zakladka je na prvem mestu.

Rezultat fotografiranja ne bo le 20 obdelanih portretov v digitalni obliki, ki jih bosta prejela v posebni spletni galeriji, iz katere jih bosta lahko na svoje naprave prenesla v polni ločljivosti, temveč tudi čudovita izkušnja in do tri ure počitka, ki vama bo gotovo prav prišel. Predstavljajta si “all inclusive” ponudbo, le za sit trebušček novorojenčka mora poskrbeti mamica.
Fotografiranje se izvede v prvih 14-ih dneh po rojstvu novorojenčka v Ujeti trenutek hiški na Škofljici pri Ljubljani, z doplačilom pa se seveda lahko odločita za ustvarjanje spominov v udobju vajinega doma.
Nekaj primerov portretov iz kolekcije “Nova ljubezen” si lahko ogledata v spodnji slideshow predstavitvi, pod njo pa tudi REZERVACIJSKI OBRAZEC, v kolikor bi želela rezervirati svoj termin fotografiranja.
OPCIJA: Obdobje v pričakovanju vajinega zakladka je neponovljivo. Niti ena nosečnost ni enaka drugi in niti en trebušček ni enak drugemu. Predvsem pa je žensko telo v pričakovanju čudovito! Vsak bodoča mamica si zasluži spomin na to posebno obdobje pričakovanja svežega življenja. Ohranjen spomin je vreden veliko več kot si misliš sedaj, tudi če si v tem trenutku nisi všeč. Predvsem pa je to spomin in dediščina za vajinega otroka.
Nosečniško fotografiranje in 9 nosečniških fotografij ti/vama ob rezervaciji fotografiranja novorojenčka lahko ponudiva z doplačilom, polno nosečniško fotografiranje pa je na voljo le v kolekciji “Za večno“. Nosečniško fotografiranje običajno izvedeva med 32. in 35. tednom nosečnosti, termini za fotografiranja pa so na voljo od ponedeljka do petka ob 13:00 po predhodnem dogovoru.
ujeti-trenutek-jure-pika-petra-fotografiranje-2018-novorojencki-druzine-poroke-sedalcki-cakesmash-3-10

ujeti-trenutek-jure-pika-petra-fotografiranje-2018-novorojencki-druzine-poroke-sedalcki-cakesmash-10-2

ujeti-trenutek-jure-pika-petra-fotografiranje-2018-novorojencki-druzine-poroke-sedalcki-cakesmash-5-14

ujeti-trenutek-jure-pika-fotografiranje-avgust-2017-novorojencki-druzine-poroke-6

ujeti-trenutek-jure-pika-fotografiranje-avgust-2017-novorojencki-druzine-poroke-5-8

ujeti-trenutek-jure-pika-fotografiranje-avgust-2017-novorojencki-druzine-poroke-4-10

ujeti-trenutek-jure-pika-fotografiranje-avgust-2017-novorojencki-druzine-poroke-67

ujeti-trenutek-jure-pika-fotografiranje-avgust-2017-novorojencki-druzine-poroke-55

ujeti-trenutek-jure-pika-fotografiranje-avgust-2017-novorojencki-druzine-poroke-44

ujeti-trenutek-jure-pika-fotografiranje-avgust-2017-novorojencki-druzine-poroke-15

Rezervacijski obrazec

Pred opravljeno rezervacijo fotografiranja svetujeva, da preverita najino razpoložljivost v času predvidenega datuma poroda. Ko bosta izpolnila rezervacijski obrazec, bosta avtomatsko preusmerjena na spletno stran s podatki za nakazilo rezervacije v višini 50% vrednosti kolekcije. V kolikor pride do kakšnih tehničnih težav, nama to lepo prosiva sporočita, da najdeva ustrezno rešitev.

ZAPRI