MENU

Kolekcija: Mala štručka

Štručkanje je ena izmed najinih nabolj priljubljenih pomiritvenih tehnik novorojenčka, ki sva jo izpopolnila v zadnjih sedmih letih fotografiranja. Pika estetsko povije vaš mali zakladek v malo štručko, v kateri se bo počutil “domače” kot v maminem trebuščku. Več o tej tehniki povijanja sva že predstavila v blog zapisu in videu na povezavi TUKAJ.

“Mala štručka” je kolekcija portretnega fotografiranja novorojenčka s poudarkom na družinskih fotografijah. Portreti s staršema, z morebitnimi sorojenci in nekaj samostojnih portretov novorojenčka. Rezultat te kolekcije bo 9 obdelanih portretov v digitalni obliki, ki jih bosta prejela v posebni spletni galeriji, iz katere jih bosta lahko na svoje naprave prenesla v polni ločljivosti. Najino darilo bo mobilna aplikacija z nastalimi fotografijami, da jih bosta lahko imela ves čas ob sebi ali pa jih posredovala babicam in dedkom, ki tako radi ponosno pokažejo fotografije svojih vnučkov ali vnukinj. Seveda pa bosta lahko ustvarjene spomine ohranila tudi na tiskanih produktih iz najine ponudbe.
V primeru, ko je novorojenček povit v štručko, lahko Pika sama opravi celotno fotografiranje. Tehnika povijanja (swaddling) ji omogoča, da fotografiranje izvede tudi po 14. dnevu starosti novorojenčka, vse do 21. dneva. To fotografiranje se izvede le v Ujeti trenutek hiški na Škofljici pri Ljubljani, trajalo pa ne bo več kot eno uro.
Nekaj primerov portretov iz kolekcije “Mala štručka” si lahko ogledata v spodnji slideshow predstavitvi, pod njo pa tudi rezervacijski obrazec, v kolikor bi želela rezervirati svoj termin fotografiranja.
ujeti-trenutek-jure-pika-petra-fotografiranje-2018-novorojencki-druzine-poroke-sedalcki-cakesmash-4-2

ujeti-trenutek-jure-pika-petra-fotografiranje-2018-novorojencki-druzine-poroke-sedalcki-cakesmash-3-13

ujeti-trenutek-jure-pika-petra-fotografiranje-2018-novorojencki-druzine-poroke-sedalcki-cakesmash-3-10

ujeti-trenutek-jure-pika-petra-fotografiranje-2018-novorojencki-druzine-poroke-sedalcki-cakesmash-1-3

ujeti-trenutek-jure-pika-petra-fotografiranje-2018-novorojencki-druzine-poroke-sedalcki-cakesmash-1-11

ujeti-trenutek-jure-pika-fotografiranje-avgust-2017-novorojencki-druzine-poroke-30

Rezervacijski obrazec

Pred opravljeno rezervacijo fotografiranja svetujeva, da preverita najino razpoložljivost v času predvidenega datuma poroda. Ko bosta izpolnila rezervacijski obrazec, bosta avtomatsko preusmerjena na spletno stran s podatki za nakazilo rezervacije v višini 50% vrednosti kolekcije. V kolikor pride do kakšnih tehničnih težav, nama to lepo prosiva sporočita, da najdeva ustrezno rešitev.

ZAPRI