Joyini pogoji poslovanja

Dan, ko se bo vaši zabavi pridružila Joy, bo nepozaben! In da bi preprečili morebitne zaplete in rešili nejasnosti že v naprej, si preberite informacije, ki smo jih v nadaljevanju zapisali za vas.

Ujeti trenutek in Joy priporočamo

Si že približno predstavljate, kako bodo videti fotografije, ki jih posneme Joy Photo Booth naprava? Oglejte si jih na naši spletni strani, Instagramu, Facebooku… in seveda preglejte našo ponudbo. Joy Photo Booth rezervirajte le v primeru, če si udeležence vaše zabave želite resnično navdušiti.

Rezervacija in plačilo

Nikoli ni prezgodaj, da rezervirate Joy Photo Booth! Najboljšo popestritev zabave v mestu si zagotovite s plačilom avansa. V kolikor se zabava odpove, vračilo vplačane rezervacije ni možno, če pa želite datum zabave prestaviti, pa je to mogoče le v okviru naših prostih terminov.
Cenik se lahko spremeni brez predhodne najave, s plačilom rezervacije pa si zagotovite trenutno veljavne cene.

Priprava prostora za Joy Photo Booth

Že pred datumom vašega dogodka se z lastnikom lokacije dogovorite za primeren prostor popestritve vaše zabave. V primeru najema prostostoječe Joy Photo Booth naprave, priporočamo za nepozabno izkušnjo zagotovitev 2,5 x 2,5 m velikega prostora, znotraj ali zunaj (če vreme to dopušča). Naša Joy (kombi) pa meri 3,75 m v dolžino, široka je 1,52 m in visoka 1,7 m. V kolikor lastnik lokacije in teren to dopuščata, jo lahko porinemo tudi v dvorano, svoje mesto na vaši zabavi pa bo sigurno našla zunaj. Največ 5 m od postavitve Joy mora biti zagotovljen tudi standardni 220 V električni priključek, saj brez elektrike Joy žal še ne deluje. Podaljšek v dolžini cca. 6m bomo priskrbeli mi.

Joyin obratovalni čas

Včasih se lahko zgodi tudi nepričakovano. Čeprav se pri našem delu pogosto počutimo kot superjunaki – smo blazno natančni in odlično organizirani, izjemno prilagodljivi in vzdržljivi –, pa nad višjimi silami (nepričakovani civilni dogodki, okvare, zastoji na cesti idr.) žal še nismo razvili oblasti. Na lokacijo vaše zabave bomo prispeli najmanj 30 minut pred dogovorjenim časom, da lahko Joy v miru pripravimo na obratovanje. V primeru naše zamude zaradi nepredvidljivih dogodkov, se za ta čas naša prisotnost podaljša, v kolikor pa je vzrok zamude nepripravljenost terena (ni ustreznega dostopa, elektrike, zamuda v programu,…), se Joyin obratovalni čas zaključi ob rezerviranem terminu.
Joy Photo Booth naprava zagotavlja 80% popolnega časa za zabavo, v kolikor pa ne bo obratovala več kot 20% dogovojenega časa zaradi morebitnega vzdrževanja (menjava papirja in folije) ali izpada sistema, vam povrnemo sorazmeri delež od časa neobratovanja.

Digitalne fotografije, tisk in družabni kiosk

Ne samo izkušnjo, gostje vaše zabave bodo domov lahko odnesli tudi spomine v obliki tiskanih fotografij. V kolikor se boste odločili za format 5×15 cm, se bosta po vsaki fotoseansi natisnili dve fotografiji (ena za vaš spomin in ena za gosta), format 10×15 cm pa se natisne “le” 1x.
Vsak gost bo imel možnost, da po končani fotoseansi (trije zaporedni posnetki) nastali kolaž fotografij posreduje na svoj e-mail.
V roku 24. ur po vašem dogodku bo na spletni strani joy.ujeti-trenutek.com že pripravljena z geslom zaščitena galerija z vsemi posnetimi fotografijami v polni ločljivosti iz katere jih boste lahko shranili na vaš računalnik. Geslo za dostop do spletne galerije bodo prejeli tudi gostje vaše zabave. Spletna galerija bo dostopna en mesec od datuma dogodka, po tem času se galerija avtomatsko izbriše.
Foto knjiga bo izdelana v roku štirih tednov od oddaje naročila. Pred tiskom vam bomo preko el. pošte poslali osnutek knjige, saj si želimo, da bi v rokah držali knjigo, ki vam bo všeč in jo boste radi listali tudi čez 30 let.
Nočna mora vsakogar je, da bi se fotografije shranjene na digitalnih nosilcih podatkov uničile ali izgubile. Kako jih zares shraniti na varno? Priporočamo, da fotografije sami dodatno arhivirate ali jih natisnete. Za izgubo podatkov žal ne moremo odgovarjati.

Odpoved rezervacije

Za odpoved rezervacije nas je potrebno o tem pisno obvestiti najmanj 30 dni pred dogodkom. V tem primeru vam povrnemo vplačan znesek rezervacije. V primeru odpovedi 30 dni ali manj pred dogodkom, vračilo rezervacije ni možno. O morebitni spremembi termina nas obvestite čimprej, saj je sprememba možna le gleda na proste termine Joy Photo Booth. V kolikor na nov datum nismo več prosti, se rezervacija odpove in zadržimo vplačano rezervacijo.

V dobrem in slabem

Zelo si želimo, da bi naše sodelovanje potekalo nemoteno in da bodo vaša pričakovanja uresničena. Če bomo kljub temu naleteli na kakšno dilemo, se bomo potrudili in spor reševali sporazumno. Če bomo ugotovili, da sporazumna rešitev ni mogoča, bo spor reševalo pristojno sodišče. Podjetje Jure Pirc s.p. ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov.
Joy pa ne bo tolerirala nikakršnega nasilja nad našim osebjem ali opremo. Če pride do takšnega vedenja vas ali vaših gostov, se bomo najprej o tem pogovorili z vami, v kolikor pa se bo neprimerno ravnanje nadaljevalo, lahko nemudoma prekinemo obratovanje Joy Photo Booth. Vi kot naročnik boste odgovorni za kakršnokoli namerno povzročeno škodo na opremi v lasti podjetja Jure Pirc s.p.
Otroci lahko Joy Photo Booth uporabljajo le v spremstvu odrasle osebe!!!

Odgovornost

Podjetje Jure Pirc s.p. in vse v podjetju zaposlene odvezujete odgovornosti v primeru škode ali poškodbe, ki bi se morebiti primerile v nesreči tekom fotografiranja.