MENU

Gostilna Repnik je bila že četrtič prizorišče poroke, kjer je mladoporočenca in svate zabavala naša Joy. Tokrat sva bila osupla nad lepoto prizorišča, ki so ga pri Repniku pripravili v sodelovanju z najbolj srčno organizatorko porok Špelo Ažman Svetina.

Tudi lokacija Joy Photo Booth kotička je bila idealna. Prijeten vetrič v senčki na zelooooo vroč dan, Joyino ozadje pa povsem naravno – skladovnica drv. Perfect ♥️

Še nekaj testnih posnetkov in zabava svatov med uradnim fotografiranjem mladoporočencov se lahko začne.

Najpomembnejša Joyina lastnost je, da le v nekaj sekundah natisne ustvarjene spominčke v dveh izvodih. Enega obdržijo manekeni, drugi izvod pa se shrani za mladoporočenca. Obično ta izvod svatje odložijo v škatlico, ki jo po koncu Joy Photo Booth zabave lično zapakirano predamo ženinu in nevesti, tokrat pa so kar sami poskrbeli za spominski album, v katerega so svatje prilimali fotografije in ob njih pripisali lepe misli in želje za zvezdi tega dneva.

Draga D & T, svoje sanje spreminjajta v resničnost ♥️ Naj vaju vodi pogum in LJUBEZEN ♥️

Svojo zabavo lahko z Joy popestrite tudi vi. Več informacij vas čaka na povezavi https://ujeti-trenutek.com/spoznajte-joy/


D & T sta dan po njuni poroki na naši FB strani zapisala:

“Draga Pika in Jure,

nad vama in vajinim Joyjem sva naravnost navdušena! Prinašata posebno pozitivno energijo, vajin smeh je nalezljiv. Znata spreobrniti še tako trmaste sramežljivčke in zvabita nasmeške na obrazih ljudi, ki so sicer prave “limone” 🙃. Najini poroki sta dodala piko na i, svati so bili naravnost očarani nad vajinim kotičkom. Čuti se, da to delata s srcem in da znata svoje veselje ter navdušenje prenašati tudi na druge. Izjemno sva vama hvaležna, da sta najin dogodek naredila še toliko bolj nepozaben. Vsekakor sta “the best choice” za vsak dogodek!
Prepričana sva, da se bodo naše poti še srečale, do takrat pa: le tako naprej ☺️! D&T”

D & TSave

Save

ZAPRI