MENU

Realizacija najine vizije, da bi Joy kombi s seboj vozil Photo Booth napravo, se je žal močno zavlekla. Zato sva se odločila, da bova najino ponudbo otvorila “le” s prostostoječo napravo in ko bo Joy dokončana, razširiva najino ponudbo. V tem času pa boste lahko spremljali njene zgodbe in se skupaj z nama veselili njenega preroda.

Seveda, Photo Booth ni Photo Booth brez ustrezne naprave o kateri sva sanjala s Piko. V začetku januarja sva že kupila vse komponente, ki bodo poskrbele za edinstveno in profesionalno izkušnjo. Fotoaparat, zaslon na dotik, tiskalnik, računalnik, luči, zvočnik… Jure je pridno pripravljal predloge za izpise fotografij, oblikoval uporabniški vmesnik in testiral, testiral, testiral…

Komponente pa pred vas ne bova “stresla” na mizo. Skrbno bodo vdelane v leseno ohišje in mizar Grega, “Juretov” ženin iz leta 2016, je idealen mojster, ki bo najino vizijo spremenil v realnost. V dveh urah sestankovanja v najinem studiu smo izdelali popoln načrt, ki potrebuje le še izvedbo. Napravo bodo izdelali v Mizarstvu Pavel Drčar in komaj že čakava, da bo stala pred nama in seveda, da jo predstaviva tudi vam.

  

ZAPRI