MENU

Slišali in uslišali smo jo! Nekega dne, ko smo se v pisarni pogovarjali o fotografiranju Piinega zakladka, nam je Pia omenila, da ji je zellooo všeč fotografija, kjer novorojenček počiva v odlitku maminega nosečniškega trebuščka in bi si tudi sama želela takšne. Včeraj smo ji prvi del uresničili.

Kontaktirali smo Tjašo iz ZaVedno – unikatni spomini. Super simpatično punco, ki je z največjim veseljem prišla v našo hiško ustvarit spomin za našo srečko nosečko. Tjaša je svojo storitev opravila z veliko mero ljubezni in nežnovanja, Pia pa je resnično uživala in se popolnoma prepustila razvajanju. Čas je hitro mineval in ck pk je bil odlitek narejen. Tjaša ga je odpeljala s seboj domov, kjer se bo primerno posušil, poskrbela pa bo še za zaključno obdelavo in kozmetične popravke.

Nad celotno izkušnjo smo bili navdušeni vsi in že se igramo z mislijo, da bi storitev izdelave odlitka trebuščka (in kasneje tudi rokic in nogic malega zakladka) ponudili tudi “našim” nosečnicam ob rezervaciji fotografiranja. Kaj pravite? Bi si tudi same želele takšnega spomina?

Naj fotografije predstavijo včerajšnjo zgodbo…

ZAPRI