MENU

Info

DRUŽINI PRIJAZNO PODJETJE

Močno verjameva, da sva tudi midva pomemben del najine družine. Vsako popoldne naju otroka nestrpno pričakujeta, da jih prideva iskat v šolo. Zato sva za vas dosegljiva vsak delovni dan med 8.0o in 15.o0 uro. Prazniki in vikendi so rezervirani za najino družino.

KJE NAJU NAJDETE?

Najina hiška stoji na Škofljici pri Ljubljani, kakšen dan pred fotografiranjem, pa vam bova preko SMS-a poslala točna navodila, kako do naju.

NOSEČNIŠKO FOTOGRAFIRANJE

Kdaj je pravi čas za nosečniško fotografiranje?

Za nosečniško fotografiranje se običajno dogovorimo med 33. in 35. tednom nosečnosti. V pravem času vas bova kontaktirala in skupaj bomo našli termin za vas. Na dan fotografiranja vas pričakujeva ob vnaprej dogovorjeni uri.

Kako naj se oblečemo za nosečniško fotografiranje?

Predlagava, da si za fotografiranje izberete oblačila v katerih se dobro počutite, da to niso oblačila z večjimi potiski ali logotipi in da ste vsaj nekoliko barvno usklajeni. Seveda je ob vsem tem super, da je trebušček dobro viden, torej, da oblačila niso preveč ohlapna. Za bodočo mamico imava v najini garderobi na voljo nekaj nosečniških oblačil in če je želja, jih seveda lahko uporabi. Za te nosečniške obleke (ali pa za kakšne bolj intimne fotografije) bo potrebovala tudi dodaten komplet črnega ali belega/kožnega spodnjega perila, da se lahko po potrebi zamenja. Ko boste prišli v našo hiško, se bomo skupaj pogovorili o tem, kaj vam je resnično všeč.

Moramo s seboj prinesti kaj posebnega?

Lahko! Nekateri prinesejo slikico UZ, nekateri igračke za bodočega lastnika… Predvsem pa gre za čustva v tem obdobju, zato morate prinesti dobro voljo ;)

Kaj lahko pričakujemo na fotografiranju?

Pika vas bo na svoj prijeten način ves čas vodila skozi “poze”, veliko se boste smejali in se hkrati pogovorili tudi o fotografiranju novorojenčka. Predvsem pa bo ustvarila spomine na to čudovito obdobje pričakovanja malega zakladka.

FOTOGRAFIRANJE NOVOROJENČKA

Kako se dogovorimo za datum fotografiranja?

Dan, ko se vam pridruži nov družinski član je nabit z energijo in čustvi. Je nov začetek in spoznavanje novega življenja, ki so vam ga položili v naročje. Vesela bova, če boste tudi nama preko SMS-a (na telefonsko številko 068671751) sporočili, da ste v naročje stisnili tako zelo pričakovan zakladek. Takrat bova za vas našla prvi prosti termin in vama ga seveda tudi sporočila. Ta termin ni fiksen, saj je vse odvisno od tega, koliko časa bosta mami in novorojenček v porodnišnici in kako se bosta počutila po porodu. Zato bova zelo vesela, če se javite še, ko prideta domov in takrat določimo točen datum ustvarjanja nepozabnih spominov.

Kako se moramo pripraviti na fotografiranje?

Dan fotografiranja bo za vas malenkost drugačen dan. A ne želiva, da ga pretirano spreminjate! Naj bo razlika le v tem, da se oboroženi z vsemi najnujnejšemi pripomočki (rezervnimi oblačili, tetra pleničkami, pleničkami za enkratno uporabo, dudiko, … ) odpravite od doma in pridete počivat na najin kavč. Vaše jutro naj bo sproščeno in mirno. V naši hiški vas pričakujeva ob vnaprej dogovorjeni uri. Novorojenčkovo udobje je najpomembnejše! Pa seveda tudi mamino!

Kako naj se oblečemo za fotografiranje?

Za starša (in sorojence) priporočava oblačila brez večjih logotipov ali potiskov v nevtralnih tonih. Klasika bela + denim je večna in čista kombinacija. Oblačila usklajenih barv pa lepo zaokrožijo celoto na fotografiji. Če bo potrebno, se boste fotografirali bosi. Za novorojenčka boste lahko prebrskali med unikatnimi oblačilci iz najine garderobe, katerih ustvarjalke so Pika, Pia in nekaj tudi Juretova sestra.

Ne predstavljamo si čisto točno, kako bo fotografiranje potekalo. Nam lahko izkušnjo še malce predstavite?

Fotografiranje bo sproščeno, mirno in v ritmu novorojenčka. Pika poskrbi za novorojenčka, Jure za fotografiranje, vi pa se le prepustite. Uspavanje, previjanje rite in podiranje kupčkov je v Pikinih rokah, le dojenje prepusti mamicam :) Želiva si, da uživate, medtem ko ustvarjava spomine. Seveda hkrati poskrbiva tudi za najbolj pomembne družinske fotografije! Vesela sva, če nama zaupate posebne želje ali prinesete predmete, ki si jih močno želite ovekovečiti z vašim zakladkom. Vedno se potrudiva, da bi vam uresničila želje, a seveda ima novorojenček zadnjo “besedo” pri tem, kaj bomo lahko delali. Prioriteta je vedno novorojenčkovo udobje in varnost. Prepričana sva, da bo spodnji video najbolje prikazal izkušnjo fotografiranja.

DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE V NARAVI ali STUDIU

Kako poteka fotografiranje?

Ob dogovorjeni uri se vsi dobre volje :) srečamo na izbrani lokaciji in se odpravimo na krajši sprehod, med katerim bo Jure ujel vaše raznolike pozirane in spontane trenutke. Prizadeva si, da na družinskih fotografiranjih ustvari sproščeno in nepozabno izkušnjo.

Kako naj se oblečemo za fotografiranje?

Priporočava oblačila brez večjih logotipov ali potiskov v nevtralnih tonih. Klasika bela + denim je večna in čista kombinacija. Oblačila usklajenih barv pa lepo zaokrožijo celoto na fotografiji.

Ali se med fotografiranjem lahko preoblečemo?

Če želite zamenjati outfit, si seveda vzamemo tudi čas, da zamenjate svoja oblačila.

PO FOTOGRAFIRANJU

V roku 10 do 14 dni boste preko el. pošte prejeli povezavo do vaše galerije fotografij in spletne naročilnice. V roku treh dni se boste lahko odločili, kako bi želeli ustvarjene spomine ohraniti. Osnova so digitalne fotografije, a le natisnjene fotografije imajo pravo arhivsko vrednost. V najino ponudbo sva zato dodala vrhunske produkte, ki bodo ustvarjene spomine lahko ohranili za večno.
Na podlagi vašega spletnega naročila vam bova poslala račun. Po plačilu boste v roku 24 ur prejeli povezavo do vaših fotografij v polni ločljivosti, hkrati pa bodo naročeni produkti poslani v izdelavo. Večino naših produktov izdelajo v tujini, zato jih pri vas doma lahko pričakujete v štirih tednih po plačilu računa.

POVRATNIKI

Sva vas že fotografirala? Kot najini povratniki imate na vsako naslednje fotografiranje 20,00 € popusta!

ZAPRI