MENU

Eno leto je že minilo, jaz pa se še nisem uspel pripraviti do tega, da bi ustvaril fotografije in s tem spomine še za mojo drugo babico in dedka – prvi par ste spoznali v objavi z naslovom “Imejte se radi!“. Oktobra pa sem prejel brco v rit. Moj oči si je zamislil, da bi dedku za 80. rojstni dan podarili fotografijo na platnu. In je šel v akcijo… Babico je prosil, da mu priskrbi nekaj fotografij na katerih sta oba skupaj, on pa jih bo poskeniral in jih meni poslal v predogled in v odločitev, katera naj bo natisnjena na platno. Veliko bom povedal s tem, da sem za naslednji dan že organiziral fotoshoot ;) In oba sta bila takoj za akcijo!

Fotografiranje smo izvedli na njunem najljubšem kraju, tam kjer preživita večino poletja in v katerega ste investirala vse svoje prihranke – vikend na hribu (katerega ime sem spet pozabil) v Blagovici. Kraj, kjer imata mir, kjer lahko pozabita na vrvež ljubljanskega življenja… Kraj, kjer sta in se imata najraje ♥ In užival sem v fotografiranju… Zakaj? Ker sta me popolnoma presenetila, bila sta tako sproščena, prav nič jima ni bilo nerodno pred mojim fotoapartom, pred menoj, bila sta to kar onadva tudi sta… In to sem ohranil na fotografiji za njiju in za vse nas ♥

01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17

 

Tako mi ostane le še ena naloga – ustvariti spomine za mojo taščico in tasta. Tudi njiju sem vprašal, kje bi želela da ustvarjamo spomine, kateri je tisti kraj, ki jima pomeni največ. In komaj že čakam. Njune trenutke bom poleti lovil na otoku Krku! Do takrat pa… IMEJTE SE RADI!!!

stric fotograf Jure ;)

ZAPRI