MENU

Gotovo se spomnite moje prve objave, ki se skriva pod naslovom Imejte se radi! Takrat sem pred svoj objektiv spravil babico in dedka, svojo objavo pa sem zaključil z napovednikom. Tako je, obljubil sem si, da se bosta imela pred mojim fotoaparatom rada tudi moja starša, jaz pa bom to zabeležil kot spomin ohranjen za večno.

Mami in ati sta bila že v naprej seznanjena, da si želim za fotografiranje izkoristiti prvi zapadli sneg. In zato sem ju v soboto 31. januarja takoj poklical. “No mami, kaj pravita, snega je dovolj, se vidimo?”, sem jo vprašal. Ko bi vi vedeli koliko izgovorov je našla v naslednjih dveh minutah, sploh jih ne bom našteval ;) Okej, potem pa nič, sem si rekel in bil prepričan, da bo to fotografiranje še težje izpeljati kot prvega. A čez dobre pol ure mi zazvoni telefon. “Prideva, ker če ne, ne bova imela miru pred tabo!”  Je že res, da sem bil malce nadležen, ampak jupiiiiiiiiiiiiii, v tistem trenutku sem se resnično razveselil.

Dobili smo se na Petrolu v Tržiču (tam se ponavadi dobivam s svojimi strankami) in za mano sta se zapeljela do lokacije, kjer smo izvedli fotoshoot. Tisto, kar sem napisal malce višje, da bo težko… še kako sem se zmotil. Delali smo hitro, oba sta sodelovala brez pripomb in vesel sem bil, da sem zopet bil priča toplim objemom in nežnim poljubčkom mojih domačih. To so res trenutki, ki jih bom hranil za večno, ne le na fotografiji, temveč tudi v srcu. Dovolj besed, naj fotografije govorijo zgodbo

001 002 003 004 005 006 007 008 009 010 011 012 013 014

Imejte se radi!!!

ZAPRI