MENU

GDPR in Ujeti trenutek

Z vašimi podatki ravnava odgovorno, pazljivo in v skladu z določili uredbe GDPR.
Piškotki, ki jih namestiva v vašem brskalniku, nama omogočajo, da lahko zagotoviva delovanje vseh funkcij spletnega mesta in določene vsebine prilagodiva posebej za vas.
Vaše osebne podatke potrebujeva, da bova lahko opravila najino storitev. Vaše ime, priimek, naslov, e-naslov in telefonsko številko potrebujeva, da vam posredujeva najino ponudbo, obvestiva o spremembah in po rezervaciji fotografiranja, pošljeva pismo in določiva vaš datum fotografiranja. Na vaš e-naslov vam preko spletne galerije po opravljeni storitvi tudi posredujeva vaše fotografije.
Ob naročilu fotografij ali produktov boste vpisali še vaš naslov, ki ga potrebujeva za računovodske storitve, pošiljanje paketka z računom in/ali pošiljanje vaših produktov. Preko interneta in posebne spletne galerije vam na vaš e-naslov posredujeva tudi fotografije v polni ločljivosti.
Po opravljeni storitvi vam na vaš e-naslov lahko občasno pošljeva novičke iz najine hiške.
Kadarkoli lahko zahtevate izpis, urejanje ali izbris vseh podatkov, ki jih skrbno in varno hraniva pri Ujetem trenutku. Vaše podatke hraniva najmanj 5 let. Vaših podatkov ne posredujeva drugim podjetjem. Za zaščito vaših podatkov sva sprejela tehnične in organizacijske ukrepe. Najine metode in varnostne ukrepe pa redno prilagajava tehničnemu razvoju.
ZAPRI