MENU

Fotografiranje novorojenčka s sedežem v prvi vrsti

Prijavni obrazec

Kako lepo je, ko lahko v življenju počneš tisto, kar te resnično veseli ♥ Veselje te ponese v svet ustvarjanja, v svet sreče in zadovoljstva, da lahko vsak dan osrečuješ druge! Midva sva našla svoje poslanstvo… našla sva ga v ustvarjanju spominov.

Želiva si, da bi še več ljudi doživelo in ujelo trenutek, pa čeprav ne v najini družbi… Ujeti trenutek namreč ni le fotografija, je ljubezen, je sreča in je izkušnja… Izkušnja, ki je starši ne pozabijo in je tista, ki spomin oplemeniti, mu da dodano vrednost… Izkušnja je skupek vsega, najinega dela, predanosti, energije, znanja in potrpežljivosti ter komunikacije. Najino izkušnjo si želiva deliti s tabo, fotografinja ali fotograf! Zato, da bo fotografiranje novorojenčkov mogoče še lažje, da s tabo deliva skrivnosti in namige, ter ti predava svoje pridobljeno znanje v zadnjih sedmih letih z več kot 900 novorojenčki… Zato, da ga seveda uporabiš na svoj način, da ga uporabiš za svoje stranke, ki si zaslužijo še več…

Fotografska delavnica
hiška Ujeti trenutek, Škofljica
290,00 €

Kje: hiška Ujeti trenutek na Škofljici
Datum: termini določeni v prijavnem obrazcu
Čas trajanja: 9:00 – 15:00
Cena: 290,00 €/fotografa

Število sedežev v prvi vrsti: max. 5

Vsebina delavnice: Opazoval-a boš, na kakšen način uporabljava svetlobo, kako starše pripraviva na fotografiranje, videl-a boš najin potek dela z novorojenčkom, opazoval-a Pikine prijeme in Juretove kote fotografiranja (na velikem zaslonu), ogledal-a si boš tudi, kako se Jure loti obdelave fotografij. Skratka, lahko si najina senca. Predvsem pa, pripravi zvezek in pisalo.


V kolikor si želiš bolj individualnega pristopa, potrebuješ pomoč pri prav specifičnih zadevah v zvezi s fotografiranjem novorojenčkov, sva zate na voljo na mentorski delavnici (stran v izdelavi) pri nama ali pa kar v tvojem studiu.

Save

Sav

ZAPRI