MENU

Fotografiranje novorojenčka s sedežem v prvi vrsti

Prijavni obrazec

Kako lepo je, ko lahko v življenju počneš tisto, kar te resnično veseli ♥ Veselje te ponese v svet ustvarjanja, v svet sreče in zadovoljstva, da lahko vsak dan osrečuješ druge! Midva sva našla svoje poslanstvo… našla sva ga v ustvarjanju spominov.
Želiva si, da bi še več ljudi doživelo in ujelo trenutek, pa čeprav ne v najini družbi… Ujeti trenutek namreč ni le fotografija, je ljubezen, je sreča in je izkušnja… Izkušnja, ki je starši ne pozabijo in je tista, ki spomin oplemeniti, mu da dodano vrednost… Izkušnja je skupek vsega, najinega dela, predanosti, energije, znanja in potrpežljivosti ter komunikacije. Najino izkušnjo si želiva deliti s tabo, fotografinja ali fotograf! Zato, da bo fotografiranje novorojenčkov mogoče še lažje, da s tabo deliva skrivnosti in namige, ter ti predava svoje pridobljeno znanje v zadnjih osmih letih z več kot 1.000 novorojenčki… Zato, da ga seveda uporabiš na svoj način, da ga uporabiš za svoje stranke, ki si zaslužijo še več…

Kje: hiška Ujeti trenutek na Škofljici
Datum: termin določimo na podlagi izbranega meseca v prijavnem obrazcu
Čas trajanja: 9:00 – 17:00
Cena: 600,00 €/fotografa
Število sedežev v prvi vrsti: max. 5
Vsebina delavnice: Opazoval-a boš, na kakšen način uporabljava svetlobo, kako starše pripraviva na fotografiranje, videl-a boš najin potek dela z novorojenčkom, opazoval-a Pikine prijeme in Juretove kote fotografiranja (na velikem zaslonu), ogledal-a si boš tudi, kako se Jure loti obdelave fotografij. Skratka, lahko si najina senca. Predvsem pa, pripravi zvezek in pisalo, saj se bomo pogovarjali tudi o miselni naravnanosti in vodenju fotografskega posla.

V kolikor si želiš bolj individualnega pristopa, potrebuješ pomoč pri prav specifičnih zadevah v zvezi s fotografiranjem novorojenčkov, se na naju obrni preko el. pošte info@ujeti-trenutek ali pa naju pokliči na tel 068/671-751.

Save

Sav

ZAPRI