MENU

Fotografiranje novorojenčka s sedežem v prvi vrsti

Kako lepo je, ko lahko v življenju počneš tisto, kar te resnično veseli ♥ Veselje te ponese v svet ustvarjanja, v svet sreče in zadovoljstva, da lahko vsak dan osrečuješ druge! Midva sva našla svoje poslanstvo… našla sva ga v ustvarjanju spominov.
Želiva si, da bi še več ljudi doživelo in ujelo trenutek, pa čeprav ne v najini družbi… Ujeti trenutek namreč ni le fotografija, je ljubezen, je sreča in je izkušnja… Izkušnja, ki je starši ne pozabijo in je tista, ki spomin oplemeniti, mu da dodano vrednost… Izkušnja je skupek vsega, najinega dela, predanosti, energije, znanja in potrpežljivosti ter komunikacije. Najino izkušnjo si želiva deliti s tabo, fotografinja ali fotograf! Zato, da bo fotografiranje novorojenčkov mogoče še lažje, da s tabo deliva skrivnosti in namige, ter ti predava svoje pridobljeno znanje in izkušnje v zadnjih dvanajstih letih z več kot 2.000 fotografiranimi novorojenčki… Zato, da ga seveda uporabiš na svoj način, da ga uporabiš za svoje stranke, ki si zaslužijo še več…


Kje: fotografski studio Ustvari spomin, Predilniška cesta 14, Tržič
Datum: 8. junij 2024
Čas trajanja: 9:00 – 18:00
Cena: 600,00 €/fotografa (cena vključuje najem studia, iskanje malih modelčkov, predajo znanja in izkušenj, Juretovih Photoshop akcij, darilca in napitke/prigrizke ter certifikat o opravljeni fotografski delavnici)
Število sedežev v prvi vrsti: max. 7
Vsebina fotografske delavnice: S tabo bova delila vse… Predstavila ti bova najino zgodbo: “Od javnih uslužbencev do najbolj prepoznavnih fotografov novorojenčkov pri nas!”, pokazala kako pripraviva prostor za fotografiranje, kako že pred fotografiranjem pripraviva starša na fotografiranje, brez skrivnosti bova predstavila in demonstrirala najin potek dela z dvema novorojenčkoma, opazoval-a boš Pikine prijeme za pomiritev in poziranje novorojenčka, tehnike povijanja, kako poskrbeti za varnost, tudi če delaš sam-a, Juretove kote fotografiranja in uporabo svetlobe ter nastavitve fotoaparata, ogledal-a si boš tudi, kako se Jure loti obdelave fotografij. Skratka, na delavnici si najina senca. Predvsem pa, pripravi zvezek in pisalo, saj se bomo pogovarjali tudi o miselni naravnanosti in vodenju fotografskega posla, ter napolni baterije in prinesi s seboj fotoaparat, saj boš lahko posnetke ustvarjene na delavnici uporabil-a z svoj portfolio.

 

Prijavni obrazec

 

 

Save

Sav

ZAPRI