MENU

Vajina največja ljubezen

Obstaja takšne vrste ljubezen, ki je popolna neznanka tistim, ki je še niso držali v svojem naročju. Sladkobnost vonja. Mehkoba dotika. Nedolžnost komaj rojenega otroka z vso širino in globino najčistejšega čustva – ljubeznijo, ki jo starš čuti in daje svojemu novorojenemu otroku.
Ujeti novorojenčka v njegovem najnežnejšem obdobju je praznovanje novega začetka življenja. Zanj in za njegova starša. To je čas, ko se začne pisati novo poglavje in se razširi zgodba, ki ji pravimo Življenje.

V osmih letih sva fotografirala že preko 1.000 novorojenčkov in v čast si štejeva tolikšno zaupanje novopečenih staršev. V tem času sva pridobila ogromno izkušenj v rokovanju z novorojenčkom, ter spoznala različne tehnike pomirjanja. Izkušnji med samim fotografiranjem novorojenčka v najinem studiu na Škofljici lahko rečeva kar “All Inclusive”, želiva si vaju razvajati, želiva si, da bi si odpočila… prav dobro se še spominjava neprespanih noči, utrujenosti in zmedenosti, ko sva sama prvič postala starša.

FAQ

Kdaj opraviva rezervacijo fotografiranja novorojenčka?

Na mesec lahko sprejmeva le določeno število fotografiranj (PDP), da lahko vsaki stranki zagotoviva najkakovostnejšo storitev. Z rezervacijo si zagotovita naju za vaša ustvarjalca spominov, priporočava pa, da počakata vsaj do pregleda pri ginekologu v 20. tednu nosečnosti. Po vplačilu rezervacije bova predviden datum poroda zabeležila v najin koledar. Ko se vajin zakladek rodi, nama bosta poslala SMS sporočilo in takrat se bomo dogovorili za dan ustvarjanja spominov (v prvih 21. dneh po rojstvu).

Želiva si tudi fotografiranja v nosečnosti! Ponujata kakšen paket, ki bi vključeval fotografiranje trebuščka in novorojenčka?

Seveda, obdobje v pričakovanju vajinega zakladka je neponovljivo, žensko telo v nosečnosti pa čudovito! Vsak bodoča mamica si zasluži spomin na to posebno obdobje pričakovanja novega življenja, predvsem pa je to spomin in dediščina za vajinega otroka. Ob rezervaciji fotografiranja novorojenčka imata možnost izbrati mini nosečniško fotografiranje (9 portretov) ali polno izkušnjo nosečniškega fotografiranja (15 portretov).

Koliko časa traja fotografiranje novorojenčka?

Dolžina fotografiranja je odvisna od več dejavnikov, saj je vsaka izkušnja nekoliko drugačna. Nekateri novorojenčki prespijo celotno izkušnjo in zaključimo v eni uri, spet drugi pa potrebujejo več hranjenja in crkljanja. Nikamor se nama ne bo mudilo, najina želja je ustvariti portrete in izkušnjo, ki se je bosta rada spominjala tudi čez 30 let.

Ali prideta tudi na dom?

Od novembra 2019 te opcije ne ponujava več. V najini hiški na Škofljici imava prostor opremljen za vaše optimalno udobje in seveda kontrolirane pogoje za ustvarjanje najlepših portretov vajinega novorojenčka in družinskih fotografij. K nama se že več kot štiri leta vozijo družinice iz celotne Slovenije in tudi iz tujine in vsaka lahko potrdi, da je bila vožnja za novorojenčka zelo prijetna.

KAKO OHRANITI USTVARJENE SPOMINE

ZA VSE GENERACIJE

Pika & Jure verjameva v otipljivost umetnosti. Da je prava vrednost trenutkov preživetih z nama portret, ki bo visel v vašem domu in vas vsak dan spomnil na to, kaj je v življenju res pomembno. Ali pa družinska dediščina ujeta v knjigo, ki jo boste ljubeče listali, medtem ko bo vaš otrok odraščal, se spreminjal in ki bo nekega dne morda stala na drugi knjižni polici in se bodo druge roke dotikale strani, ki so vam tako dragocene… in bodo vedeli, da so bili ljubljeni od prvega dne.
ZAPRI