MENU

Fotografiranje novorojenčka s Piko in Juretom

Zadnjih osem let izpopolnjujeva svoje znanje v rokovanju z novorojenčki, saj je najina prioriteta varnost in zdravje vajinega zakladka med portretiranjem.
KOLEKCIJA “MALA ŠTRUČKA” ~ 220 EUR

Štručkanje je ena izmed najinih najbolj priljubljenih pomiritvenih tehnik novorojenčka, ki sva jo izpopolnila v zadnjih sedmih letih fotografiranja. Pika estetsko povije vaš mali zakladek v malo štručko, v kateri se bo počutil “domače” kot v maminem trebuščku. Več o tej tehniki povijanja sva že predstavila v blog zapisu in videu na povezavi TUKAJ. Tehnika povijanja (swaddling) nama omogoča, da fotografiranje izvedeva tudi po 14. dnevu starosti novorojenčka, vse do 21. dneva.
“Mala štručka” je kolekcija portretnega fotografiranja novorojenčka s poudarkom na družinskih fotografijah. Portreti s staršema, z morebitnimi sorojenci in nekaj samostojnih portretov novorojenčka. Rezultat te kolekcije bo 10 obdelanih portretov v digitalni obliki, ki jih bosta prejela v posebni spletni galeriji, iz katere jih bosta lahko na svoje naprave prenesla v polni ločljivosti.
KOLEKCIJA “NOVA LJUBEZEN” ~ 290 EUR

Fotografiranje v prvih 14-ih dneh po rojstvu. Običajno ga bova začela z družinskimi fotografijami, saj meniva, da so to tiste fotografije, ki bodo nekoč vajin hčerki ali sinu največ pomenile. V nadaljevanju si izbereta rekvizit, ki vama je resnično všeč in bi si želela, da ga vključiva v fotografiranje. Najin najljubši del pa je ustvarjanje naprednejših portretov, kot so poze na boku in trebuščku, ali pa po želji tista, ko novorojenček sloni na rokicah, če nama novorojenček to seveda dopušča. Kot sva že napisala zgoraj… varnost vajinega zakladka je na prvem mestu, zato poze nikoli ne bova forsirala. Rezultat te kolekcije bo 15 obdelanih fotografij v digitalni obliki, ki jih bosta prejela v posebni spletni galeriji.

Zavedava se, da imata gotovo veliko vprašanj, saj je konec koncev rojstvo otroka zelo osebno in posebno obdobje, izbira fotografa pa po pričanjih najinih strank precej pomembna. Vedno sva vama na voljo, da vaju vodiva čez celotno izkušnjo.
Fotografiranje novorojenčka izvedemo v Ujeti trenutek hiški na Škofljici pri Ljubljani.

Predlagava, da se rezervacija opravi po ultrazvočnem pregledu v 20. tednu nosečnosti. Ob vplačilu rezervacije (50% vrednosti fotografiranja), predviden datum poroda zapiševa v najin koledar, vidva pa si zagotovita naju za vaša ustvarjalca spominov. Na mesec lahko sprejmeva le določeno število fotografiranj, da lahko vsakemu zagotoviva najboljšo možno izkušnjo – od fotografske izkušnje do kratkega časa obdelave fotografij.
Ob najlepšem dnevu vajinega življenja, ko se vama pridruži vajina nova ljubezen, nama bosta preko SMSa sporočila veselo novičko, midva pa vama ob čestitki sporočiva tudi vaš predviden datum našega ustvarjanja spominov (običajno od ponedeljka do petka ob 10:00).
V 10-14 dneh po fotografiranju vama bova poslala povezavo do spletne galerije izbranih in obdelanih fotografij in takrat se bosta odločila, kako bi vaše portrete želela ohraniti in jih občudovati tudi čez 30 let. Izbrana kolekcija že vključuje digitalne fotografije v polni ločljivosti, seveda pa bosta lahko ustvarjene spomine ohranila tudi na tiskanih produktih iz najine ponudbe.

OPCIJA: Obdobje v pričakovanju vajinega zakladka je neponovljivo. Vsaka bodoča mamica si zasluži spomin na to posebno obdobje pričakovanja novega življenja. Ohranjen spomin je vreden veliko več kot si misliš sedaj, tudi če si v tem trenutku nisi všeč. Predvsem pa je to spomin in dediščina za vajinega otroka. V kolikor bi si želela na fotografiji ohraniti tudi to obdobje, lahko v rezervacijskem obrazcu izbereta mini nosečniško fotografiranje (9 portretov) ali celotno izkušnjo nosečniškega fotografiranja (15 portretov). Nosečniško fotografiranje običajno izvedeva med 32. in 35. tednom nosečnosti v najinem studiu, termini za fotografiranja pa so običajno na voljo od ponedeljka do petka ob 13:00 po predhodnem dogovoru.

Rezervacijski obrazec

Pred opravljeno rezervacijo fotografiranja svetujeva, da preverita najino razpoložljivost v času predvidenega datuma poroda. Ko bosta izpolnila rezervacijski obrazec, bosta avtomatsko preusmerjena na spletno stran s podatki za nakazilo rezervacije v višini 50% vrednosti fotografiranja. V kolikor pride do kakšnih tehničnih težav, nama to lepo prosiva sporočita, da najdeva ustrezno rešitev.

 

ZAPRI