MENU

1.julij 2017. Dan, ko se dvojina zamenja z množino, dan ko Ujeti trenutek nisva več le Jure in Pika, saj se nama je pri osrečevanju strank pridružila Pia. “Kraljica emailov in telefonskih pogovorov” sva jo poimenovala, a ubistvu bo veliko več, saj bova z njeno pridobitvijo lahko več časa preživljala s svojo družinico. To je tudi dan, ko lahko razkrijeva novo podobo Ujetega trenutka (kaligrafsko pero Romine (La Mina)), ki na spletni strani združuje fotografiranje novorojenčkov, poročno fotografijo in JoyPhotoBooth. Začneva zgodbico na začetku? No, pa dajva…

Najina novoletna želja je bila, da bi v letu 2017 prav vsak dan spoznala enega novorojenčka in niti slutila nisva, da se nama bo ta želja zares uresničila in to tako hitro. Super, odlično!!! A na to vseeno nisva bila zares pripravljena. Res je, počneva točno tisto, kar naju najbolj osrečuje, pa vseeno nama zmanjkuje nekaj ur v dnevu. In te ure so namenjene razvajanju najinih strank, zagotavljanju vrhunske storitve, storitve o kateri bodo najine stranke z navdušenjem govorile svojim prijateljem in sorodnikom, storitve, zaradi katere bodo najine stranke ostale najine. Prepričana sva v to, da v svoje delo vloživa 110%, a ta nivo storitve je terjal svoj davek. Žal sva se šele po nekaj mesecih zavedla, da praktično ne preživljava več časa z najinima sončkoma. Nika in Nejc sta se “umaknila” k sosedom, da sva midva imela mir za vsa ujeti trenutek opravila.

“Vse je za nekaj dobro!” je stavek, ki se ga drživa že precej let, le pomembno je, da to DOBRO čimprej najdeš. Ko so se stvari v najinem prejšnjem studiu začele spreminjati sva zagrabila priložnost in se podala v novo avanturo. Trzinski studio sva zapustila in Ujeti trenutek preselila v novo hiško. Z novo hiško so nastale nove vizije in najino podjetje lahko začne rasti. Ker si želiva spet biti oči in mami Niki in Nejcu, sva se odločila, da poiščeva pomoč. Zaposlila bova osebo, ki bo imela prav tako kot midva gorečo željo po osrečevanju ljudi, ki bo “čutila” Ujeti trenutek in ki jo bova začutila midva. Med vsemi prijavljenimi kandidatkami je njen video izstopal in njena energija tudi na srečanju v živo ni razočarala.

Vas zanima njena reakcija ob tem, ko sva jo s tablo dobrodošlice sprejela v ekipo? Oglejte si spodnji video.

 

Kako je Pia reagirala na včerajšnje presenečenje? Poglejte si v videu ❤️#ujetitrenutek #surprise #happyemployee

Objavil/a Ujeti trenutek dne 13. junij 2017

Zdaj že veste, Pia je njeno ime. Z največjim veseljem sva jo sprejela medse in upava, da jo boste prav tako lepo sprejeli tudi vi. Zdaj zgodbe veselja ustvarjamo trije, ampak kaj pa če… (se nadaljuje)

Save

ZAPRI