MENU

Družinska sreča ujeta v večnost!

mala navihanka

igra mamice in hčerkice

Uživamo v vsaki zgodbi, ki jo zabeležimo s fotoaparatom in v vsakem trenutku, ko spoznavamo nove ljudi. Ujeti otroško spontanost in smeh, ljubezen med družinskimi člani in vzbuditi strast med zaljubljenima staršema, je nekaj nepopisnega. Ohraniti spomine na to obdobje na naših produktih pa je neprecenljivo.

“Naša želja je preprosta: za vas ustvariti prelepe in brezčasne fotografije, ki jih boste želeli ohraniti za večno.”

Izkušnja družinskega fotografiranja v naravi vključuje do dve uri ustvarjanja spominov na gradu Lisičje (Škofljica) oz. v njegovi okolici, ter najmanj 30 izbranih in kreativno obdelanih digitalnih fotografij.

Družinsko fotografiranje v naravi priporočamo za starša z otrokom, ki je starejši od sedmih mesecev, oz. ko vajin sonček lahko samostojno sedi, saj nam to omogoča posneti raznolike portrete vaju, vas in vajinega zakladka.

Ekipa Ujeti trenutek verjame v otipljivost umetnosti. Da je prava vrednost trenutkov preživetih z nami portret, ki bo visel v vašem domu in vas vsak dan spomnil na to, kaj je v življenju res pomembno. Ali pa družinska dediščina ujeta v knjigo, ki jo boste ljubeče listali, medtem ko bo vaš otrok odraščal, se spreminjal in ki bo nekega dne morda stala na drugi knjižni polici in se bodo druge roke dotikale strani, ki so vam tako dragocene… in bodo vedeli, da so bili ljubljeni od prvega dne.

V otipljivost fotografij in spominov verjamejo tudi naše stranke in nekaj njihovih zapisov si lahko prebereta TUKAJ.

Pošljita nam povpraševanje in v celoti vama bomo predstavili našo ponudbo ter produkte, na katerih bi lahko ohranila ustvarjene spomine za večno.

dekle polno energijemlada ljubezenmetuljčica v rožicah


platno
folio
foto knjiga

ZAPRI