MENU

Darilni bon

Rojstvo otroka sigurno pomeni novo poglavje v življenju mlade družinice in kot fotografa Pike in Jureta nič ne veseli bolj kot to, da lahko ohranita ta poseben čas na profesionalni fotografiji ♥

Hvaležni smo vam, ker si želite svojemu sorodniku / prijatelju / znancu… podariti prelepe spomine na prve dni male dišeče štručke, ki jih bodo lahko ohranili za vedno! Fotografiranje novorojenčka izvedemo v prvih 14. dneh mladosti male štručke, kasneje žal ne moremo zagotoviti kvalitete za katero se Pika in Jure tako trudita. V kolikor obdarjenca še nista postala starša in veste, da si tudi onadva želita naših ujetih trenutkov, izpolnite kontaktni obrazec na naši spletni strani, v povratem sporočilu pa vam bomo podrobno predstavili našo ponudbo. Takrat se boste odločili, kolikšna bo vrednost darilnega bona (minimalna vrednost: 150,00 €). Vrednost darilnega bona bo družinici predstavljala popust pri končni odločitvi, kako bi ustvarjene spomine želeli ohraniti. Darilnega bona družinica ne bo mogla zamenjati za gotovino in velja 1 leto od njegove izdaje, nam pa ne bo smela zameriti, če se bodo imeli na fotografiranju super!

Podarili ne boste le darilnega bona. Po plačilu bomo za bodočo mamici in očka pripravili paketek dobrodošlice z vsemi potrebnimi informacijami o fotografiranju in naše darilce, seveda skupaj z vašim darilnim bonom in posvetilom in imeni tistih, ki boste bodoči družinici podarili Ujeti trenutek izkušnjo.

welcome-pack

Save

Save

ZAPRI