MENU

Cake Smash


Vaš dojenček bo kmalu zakorakal v obdobje malčka. V tem obdobju so še posebaj ljubki, saj so tako radovedni, veliko raziskujejo, posnemajo in intenzivno izražajo svoja čustva. To je tudi prelomnica, ki se je lovilka najlepših trenutkov Petra zelo rada spominja. In to je obdobje, ki ga bo z veseljem ovekovečila tudi za vas. Uživa v vsaki zgodbi, ki jo zabeleži s fotoaparatom in v vsakem trenutku, ko spoznava nove ljudi. Ujeti malčkove spontane odzive in veselje ob svoji prvi tortici, je nekaj čudovitega. Ohraniti spomine na to obdobje na naših produktih pa je neprecenljivo.

“Naša želja je preprosta: za vas ustvariti prelepe in brezčasne fotografije, ki jih boste želeli ohraniti za večno.”

Cake smash fotografiranje vključuje do ene ure ustvarjanja spominov v hiški Ujeti trenutek na Škofljici, tortico “nagico”, uporabo rekvizitov in oblačilc za vašega sladkorčka, ter 25 izbranih in kreativno obdelanih digitalnih fotografij.

Namesto tortice vam lahko ponudimo tudi fotografiranje z balončki, ali pa si zaželite kar oboje… tortico in balončke.

Fotografiranje je namenjeno le vašim zakladkom, ki so ali pa bodo kmalu zakorakali v obdobje malčka in praznovali svoj 1. rojstni dan. Termini za fotografiranja so na voljo od ponedeljka do petka med 9:30 in 12:30 po predhodnem dogovoru!

Ekipa Ujeti trenutek verjame v otipljivost umetnosti. Da je prava vrednost trenutkov preživetih z nami portret, ki bo visel v vašem domu in vas vsak dan spomnil na to, kaj je v življenju res pomembno. Ali pa družinska dediščina ujeta v knjigo, ki jo boste ljubeče listali, medtem ko bo vaš otrok odraščal, se spreminjal in ki bo nekega dne morda stala na drugi knjižni polici in se bodo druge roke dotikale strani, ki so vam tako dragocene… in bodo vedeli, da so bili ljubljeni od prvega dne.

V otipljivost fotografij in spominov verjamejo tudi naše stranke in nekaj njihovih zapisov si lahko preberete TUKAJ.

Pošljite nam povpraševanje in v celoti vam bomo predstavili našo ponudbo ter produkte, na katerih bi lahko ohranili ustvarjene spomine za večno.


platno
folio
foto knjiga

ZAPRI