MENU

Včasih je potrebno sprejeti težke odločitve za dosego svojih ciljev. Tisti, ki naju s Piko pozna bo vedel, da sva delovna človeka, a hkrati si nadvse želiva več časa preživeti z najinima sončkoma.

Svojo ljubezen do osrečevanja ljudi s fotografiijami sva v začetku leta 2017 izlila tudi v projekt Joy Photo Booth. Z napravo sva uživala prav na vsakem dogodku, med tem ko sva opazovala, kako zelo je Joy zabavala ljudi, predvsem ob pogledih na natisnjene fotografije, ki so jih lahko takoj po dogodku odnesli domov. Žal pa se večina dogodkov odvija med vikendi in s tem sva se oddaljila od najinega cilja… biti več z družino. In iz tega razloga sem se dokončno odločil, da s koncem letošnje poročne sezone ne bom več poročni fotograf, hkrati pa s Piko prodava tudi Joy Photo Booth napravo (NA VOLJO ZA PREVZEM SEPTEMBRA, saj imamo do takrat rezerviranih še nekaj dogodkov).

Joy Photo Booth naprava je prava lepotica, ki je navdušila prav vsakega, ki se je srečal z njo. Njena zunajost je izdelana iz masivnega lesa in ovita v prestižen furnir. Srce naprave pa predstavlja ekran na dotik, mini PC, sublimacijski tiskalnik, fotoaparat in seveda software, ki zajema fotografije in zabava ljudi. LED trakovi v notranjosti, skriti za belim pleksi steklom lepo osvetlijo portretirance, fleš na fotoaparatu pa zamrzne njihovo gibanje. No, dovolj pisanja, poglejte si video in ocenite ali se imajo ljudje fajn ali ne ;)

Pa si poglejmo še nekaj specifikacij oz. kaj se prodaja:
– Leseni deli: unikatno izdelana škatla po najinih načrtih iz masivnega lesa oblečena v furnir
– 15,6″ Asus LED LCD ekran VT168N na dotik: https://bit.ly/2sQLPCD
– Acer mini računalnik Revo One RL85 i3-5010U/4GB/TB/W10: https://bit.ly/2JuC5s6
– Canon fotoaparat EOS 1200D + 18-55 IS II: https://bit.ly/2y2U2sy
– barvni foto tiskalnik Mitsubishi CP-D80PW: https://bit.ly/2JNvFU8
– licenca za Darkroom Booth programsko opremo: https://bit.ly/1SkRzwG
– Samsung tablični računalnik Galaxy Tab S2 za predvajanje video vsebin, reklame, slideshowa na hrbtni strani naprave: https://bit.ly/2sQfgES
– unikatni leseni rekviziti izdelani prav za nas (http://www.medijales.com/mizarstvo/) – brki, očala, ustnice, metuljčki…
– stojala in sistem za obešanje ozadij
– profesionalna video predstavitev doživetja s Photo Booth napravo
– najina tehnična pomoč in navodila ob nakupu.

CENA: 3.500 EUR z DDV

ZAPRI