Spoznajte Joy

Joy Photo Booth bo edinstvena popestritev vaše zabave... s prostostoječo Photo Booth napravo ali pa znotraj našega Joy kombija (PRIHAJA KMALU). Poroke, rojstni dnevi, obletnice, poslovne zabave, sejmi, dogodki, dobrodelne prireditve... vse to (gotovo jih je še več) so priložnosti, kjer bi Joy Photo Booth naprava lahko poskrbela za zabavo in osrečevala udeležence ter ohranila spomin na ta dogodek z natisnjenimi fotografijami.

Joy je naš kombi starodobnik, Zastava 900 AF letnik 1987, ki ga predelujemo v edinstveno Photo Booth izkušnjo. Joy smo kupili in začeli predelovati jeseni 2016, njeno celotno zgodbo pa lahko spremljate preko blog objav. Kdaj bo dokončana? Po zadnjih informacijah se bodo konkretnejša dela začela v mesecu juliju.

Kljub temu, da je naša Joy že v letih, pa to nikakor ne velja za srce Joy Photo Booth naprave. V njej se skriva profesionalni fotoaparat, mini računalnik, LED luči, ki zagotovijo vrhunsko svetlobo, ekran na dotik, da bo izkušnja še bolj edinstvena, ter seveda tiskalnik, ki fotografijo natisne v pičlih 12-ih sekundah.

Zakaj Photo Booth naprava in kombi? Skupaj sta popoln par. Oba poskrbita za neskončno zabavo, iskrene nasmeške in ustvarjata spomine, ki jih lahko ohranimo za večno. Menimo, da imata Joy in Photo Booth naprava zares veliko skupnega.

---------- Kako Joy Photo Booth deluje ----------

IZBERI REKVIZIT
Kar nekaj jih je na voljo, izbirali pa boste med kvalitetnimi in edinstvenimi rekviziti (brki, očala, maske...) in vedno se bomo trudili, da v kolekcijo dodamo še kakšne nove.

POZIRAJ
Več kot vas bo, bolj bo veselo! Stopite ali se vsedite pred Joy Photo Booth napravo, pritisnite na ekran za začetek fotoseanse in 3x zamenjajte pozo. Bodite izvirni in drzni, pred vami ni fotografa!

VZEMI FOTOGRAFIJO
Počakate le 12 sekund in v trenutku suha fotografija se natisne na kakovosten fotopapir in bo preživela noč in še kakšno leto na vašem hladilniku ter vas spominjala na nepozabno zabavo, del katere ste bili.

---------- Joy Photo Booth ponudba ----------

Najem Joy Photo Booth vključuje asistenta oz. asistentko, ki bo ves čas obratovanja v pomoč pri uporabi Joy Photo Booth naprave in zagotavljanju super vzdušja vaših gostov, tisk dveh fotografij formata 5×15 cm na fotoseanso, izbiro ozadja, uporabo rekvizitov za popestritev izkušnje, z geslom zaščiteno spletno galerijo z vsemi fotografijami, ki bo pripravljena v 24-ih urah po dogodku na povezavi Zabava se nadaljuje…, email opcijo, s katero bodo gostje svoje fotografije kar na dogodku lahko poslali na svoje email naslove.

Za večno ohranitev spominov pa se lahko odločite tudi za tisk foto knjige vrhunske kvalitete ali album v katerega bodo gostje lepili fotografije in pisali sporočilca, da boste vašo zabavo podoživljali tudi čez 30 let.

---------- Joy in #trenuteksreče ----------

Joy je edinstvena! Njena misija je čista kot njena duša. Njen smisel je v osrečevanju, ozaveščanju, delitvi srčnosti, predvsem pa razveseljavanju vseh tistih, ki iščejo nekaj posebnega.

Joy! Sreča! Nekaj, kar si vsak želi in nekaj, kar želimo vsakomur! Sreča je tista, ki jo vsi iščemo, čeprav je ni treba iskati daleč. Sreča je že naša, le poiskati jo moramo v sebi! Sreča Pike in Jureta je bila tako daleč, ko sta izvedela, da mogoče sploh ne bosta doživela starševstva. A ko sta se odločila, da bosta našla srečo v sebi, sta dočakala tudi njuno štručko! To je bil njun #TRENUTEKSREČE, ki si ga Ujeti trenutek želi popeljati tudi naprej. Za inspiracijo… za druge, da bodo videli, da lahko tudi oni enkrat dočakajo TISTI trenutek sreče! Delimo inspirativne zgodbe! A zgolj s fotografijo novorojenčkov dosežemo le peščico ljudi, ki bi nam za vas zaupali svoj #trenuteksreče! Tudi ZATO je nastala Joy – poseben Photo Booth, ki bo združeval srečo, nasmehe, zgodbe in inspiracijo, fotografije, spomine, predvsem pa dosegel in ozaveščal veliko več ljudi!

 

---------- Vprašali ste... ----------

Mnenja smo, da informacij ni nikoli preveč in vedno se odpirajo nova vprašanja. Odgovore na najpogosteje zastavljena vprašanja smo za vas zbrali TUKAJ.

---------- Naj bo Joy Photo Booth del vaše zabave! Pošljite nam povpraševanje! ----------

 

Save

Save