Izkušnja


fotografiranje novorojenčka

fotografiranje novorojenčka

fotografiranje novorojenčka

fotografiranje novorojenčka

včasih najmanjše reči…

… najbolj zapolnijo naše srce. Prvi tedni vašega otročička minejo tako hitro, da niti opazili ne boste, koliko dragocenih trenutkov se ne bo nikoli več ponovilo. Fotografiranje novorojenčka je odličen način, kako ujeti sladko nedolžnost, vse drobne podrobnosti, angelske izraze, ki vaše srce napolnijo s srečo. Rojstvo otroka sigurno pomeni novo poglavje v življenju družinice. Ohraniti ta poseben čas na profesionalni fotografiji pa je resnično dejanje iz ljubezni.

najin stil

Beležiti trenutke z nama je edinstvena in zelo osebna izkušnja. Kot starša se zelo zavedava , kako pomembno je ohraniti dragocene spomine. Prizadevava si, da bi na najinih fotografiranjih ustvarila sproščeno in nepozabno izkušnjo, med tem ko posnameva raznolike pozirane in spontane portrete družinice in tako resnično ujameva vsa vaša čustva v tem obdobju. Pika vaše speče štručke z materinskim občutkom nežno postavlja pred fotografski objektiv in stilira fotoshoot, med tem, ko Jure posname in retušira fotografije, da prejmete končni izdelek, ki vam bo vzel dih. Zelo rada spoznavava najine naročnike in za njih ustvarjava edinstveno umetnost, ki jo bodo lahko ohranili za večno.

kdaj rezervirati termin?

Nikoli ni prezgodaj, da nama sporočite vaš predviden datum poroda in rezervirate svoje mesto na najinem koledarju. Prelepe portrete novorojenčka najlažje ustvariva 6-10 dni po rojstvu, saj takrat male štručke najbolj trdno spijo, prestavljanje v različne poze pa jim je povsem naravno. Na mesec lahko sprejmeva le določeno število rezervacij, da lahko primerno usklajujeva najin urnik s prihodi vaših dišečih štručk na svet. Z rezervacijo si zagotovite naju, točen termin fotografiranja pa določimo po rojstvu.

koliko časa traja fotografiranje?

Fotografiranje novorojenčkov v povprečju traja tri ure. To je čas, v katerem ustvariva prelepe portrete, kot tudi čas za pripravo prostora, hranjenje, crkljanje… Prizadevava si, da ustvariva sproščeno in mirno okolje, najina prioriteta pa je vedno udobje in varnost vašega zakladka. Potrpežljivo si vzameva čas, da izpopolniva vsako pozo, v katero se je novorojenček pripravljen postaviti. Pika z izkušnjami, ki si jih je z leti nabrala, že v rokah začuti, česa je vaša štručka sposobna in katere poze ji ne bo vsiljevala. Najin nežen in detajlni pristop nama omogoča, da ustvariva portrete, ki vam bodo veliko pomenili in jih boste hoteli ohraniti za vedno.

studio ali pri vas doma?

Fotografiranje novorojenčka poteka v najinem studiu na Škofljici. Od vas ne zahtevava posebnega planiranja, potrebujete le lahka oblačila, ker bo v studiu prijetno toplo za udobje vaše štručke. Poskrbela bova, da bo vaša studijska izkušnja z nama prijetna in neboleča ;) Zelo sva se potrudila, da vam bo v času fotografiranja udobno in se boste počutili kot v domači dnevni sobi, hkrati pa so pogoji za fotografiranje nadzorovani in vedno optimalni za doseganje najbolj kakovostnih fotografij.
Seveda pa bova razumela, če si boste želeli izvedbo fotografiranja novorojenčka v udobju vašega doma. Tudi to željo vam še vedno lahko izpolniva.

kreativna obdelava fotografij

Po vašem fotografiranju Jure izbere najboljše fotografije za obdelavo in retušo. Veliko časa nameni pozorni primerjavi več sto fotografij, da bi izbral najboljše iz vsakega scenarija (izbor temelji na podlagi obrazne mimike, poze, svetlobe, ostrine fotografije in splošne privlačnosti). Te izbrane fotografije individualno obdela in izboljša v čudovito mojstrovino. Približno 10-14 dni po fotografiranju vam bodo fotografije prvič predstavljene v spletni galeriji. Po ogledu boste imeli možnost izbirati fotografije za vaš dom, pisarno, družino in prijatelje. Jure in Pika vam bova pri tem z veseljem pomagala in svetovala kako vaše portrete najbolj kreativno in estetsko ohraniti za vse generacije.

naj fotografija postane umetnost

Najina največja želja je, da najine fotografije postanejo vaši spomini, ki jih boste v različnih oblikah lahko ohranili za vedno. Najino ponudbo sva oblikovala z željo, da bi imeli takšen izdelek, ki bi si ga radi ogledovali znova in znova, ter ga z navdušenjem pokazali svojim sorodnikom in prijateljem. Produkte sva razdelila na tri različne sklope: nekaj za na polico, nekaj za na mizo in nekaj za na steno. V ponudbi imava digitalne fotografije, unikatno foto knjigo, FineArt platno, lahko si ustvarite Folio z najljubšimi fotografijami iz našega druženja. Vsak izmed produktov je bil dodan v ponudbo zaradi svoje unikatnosti in kvalitete, zaradi katere boste lahko izbrano umetnijo ohranili za vse generacije.

rezervirajte zdaj

Oglejte si najino ponudbo. V plačilo rezervacije je zajet najin čas in talent, mini fotografiranje v nosečnosti, ter vsa svetovanja tekom našega sodelovanja. Zelo se že veseliva ujeti vaših prvih skupnih trenutkov in za vašo družino ustvariti nepozabne spomine.

fotografiranje novorojenčka

fotografiranje novorojenčka

fotografiranje novorojenčka

fotografiranje novorojenčka

Save

Save