Ustvarjanje poročnih zgodb

Močno verjamem v to, da sem ustvarjalec zgodb in najlepša stvar pri zgodbah je to, da lahko potovanje opazujem in doživim s tistimi, za katere zgodbo dokumentiram. Življenje je polno lepote! Dnevna rutina. Spoštovanje. Strah. Upanje. Ljubezen. Veselje… To so fantastične stvari in obožujem, kako poroke vse te stvari združijo v prelepo poročno pravljico.

Želim si ustvariti več kot le lepo sliko, želim si, da bi slišali vsak majhen nasmešek in sladek šepet. Želim si, da bi videli, kako ljubezen izgleda.

Poroke fotografiram sam in v petih letih ustvarjanja še ni bilo para, ki bi po poroki rekel, da bi potreboval še drugega fotografa. V poročni zgodbi enostavno nič ne manjka!

Najprej sem mož in oče, šele nato fotograf. Prav zato sem se odločil, da bom od leta 2018 na voljo le enemu poročnemu paru na mesec, ki me bo ob sebi želel imeti celoten dan, ostale vikende pa bom namenil moji družinici.

Vama poroka res veliko pomeni in si resnično želita, da bi prav jaz ustvarjal poročno zgodbo za vaju? Kontaktirajta me, mislim da se bomo odlično razumeli.

stric fotograf Jure

 

Januar 2018 - PROSTO
Februar 2018 - PROSTO
Marec 2018 - PROSTO
April 2018 - PROSTO
Maj 2018 - ZASEDENO
Junij 2018 - ZASEDENO
Julij 2018 - PROSTO
Avgust 2018 - ZASEDENO
September 2018 - PROSTO
Oktober 2018 - PROSTO
November 2018 - PROSTO
December 2018 - PROSTO


Save

Save