Darilni bon

Rojstvo otroka sigurno pomeni novo poglavje v življenju mlade družinice in kot fotografa naju nič ne veseli bolj kot to, da lahko ohraniva ta poseben čas na profesionalni fotografiji ♥

Hvaležna sva vam, ker si želite svojemu sorodniku / prijatelju / znancu… podariti prelepe spomine na prve dni male dišeče štručke, ki jih bodo lahko ohranili za vedno! Fotografiranje novorojenčka izvedemo v prvih 14. dneh mladosti male štručke, kasneje žal ne moreva zagotoviti kvalitete za katero se tako trudiva. V kolikor obdarjenca še nista postala starša in veste, da si tudi onadva želita najinih ujetih trenutkov, izpolnite kontaktni obrazec na najini spletni strani, v povratem sporočilu pa vam bova podrobno predstavila najino ponudbo. Takrat se boste odločili, kolikšna bo vrednost darilnega bona (minimalna vrednost: 150,00 €). Vrednost darilnega bona bo družinici predstavljala popust pri končni odločitvi, kako bi ustvarjene spomine želeli ohraniti. Darilnega bona družinica ne bo mogla zamenjati za gotovino in velja 1 leto od njegove izdaje, nama pa ne bo smela zameriti, če se bodo imeli na fotografiranju super!

Podarili ne boste le darilnega bona. Po plačilu bova za bodočo mamici in očka pripravila paketek dobrodošlice z vsemi potrebnimi informacijami o fotografiranju in najina darilca, seveda skupaj z vašim darilnim bonom in posvetilom in imeni tistih, ki boste bodoči družinici podarili IZKUŠNJO z nama.

welcome-pack

Save

Save